Home   ›   Van complex naar efficiënt

Van complex naar efficiënt: De evolutie van (kartonnen) display-eisen in de retail

In de snel veranderende wereld van retail en winkelpromotie heeft (kartonnen) display- en promotiemateriaal een indrukwekkende evolutie doorgemaakt. Waar het vroeger draaide om grootse, opvallende of complexe ontwerpen, ligt de focus tegenwoordig veel meer op standaardisering en het naleven van formule regels van winkelketens. Deze verschuiving vraagt om een moderne, doordachte aanpak in de ontwikkeling van Point-of-Sale (POS) materiaal.

Als producent van o.a. kartonnen displays begrijpen wij de veranderende eisen van de markt. Tegenwoordig gaat het niet alleen om het creëren van visueel aantrekkelijke displays, maar ook om het ontwikkelen van oplossingen die voldoen aan de specifieke richtlijnen van retailers. Dit betekent dat elk ontwerp zorgvuldig wordt afgestemd op de standaarden en formules die door winkelketens worden gehanteerd.

Het creëren van effectieve POS-materialen betekent ook rekening houden met de logistieke aspecten. Verzending, plaatsingsgemak en plaatsingssnelheid spelen een cruciale rol in het succes van een display. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van (kartonnen) displays die niet alleen aantrekkelijk en functioneel zijn, maar ook eenvoudig te verzenden en te plaatsen. Dit vermindert niet alleen de kosten, maar zorgt er ook voor dat het materiaal snel en efficiënt in de winkels kan worden geplaatst.

In plaats van complexe structuren te ontwikkelen die lastig te monteren zijn, ligt de nadruk tegenwoordig op praktische, gebruiksvriendelijke ontwerpen.  Reeds ingevouwen en afgevulde displays die doormiddel van uitgekiende buffers en vulstukken schadevrij de winkelvloer bereiken Dit betekent dat displays gemakkelijk te plaatsen zijn en minimale tijd en moeite vergen van het winkelpersoneel. Dit is een belangrijk voordeel in de huidige retailomgeving, waar tijd en efficiëntie van essentieel belang zijn.

Wij werken nauw samen met onze opdrachtgevers om op maat gemaakte oplossingen te bieden die niet alleen voldoen aan de esthetische en functionele eisen, maar ook aan de praktische behoeften van moderne retailers. Door gebruik te maken van moderne materialen en technieken, garanderen wij dat elk display zo duurzaam en milieuvriendelijk mogelijk is, zonder concessies te doen aan kwaliteit of aantrekkingskracht. Uiteraard zijn wij FSC-gecertificeerd.

Het creëren van effectieve kartonnen displays vereist een diepgaand begrip van zowel de markt als de technische aspecten van productie en logistiek. Wij staan klaar om die expertise te bieden en samen te werken aan het realiseren van unieke, hoogwaardige POS-materialen die de aandacht van consumenten  trekken en bijdragen aan het succes van merken en producten.

Geïnteresseerd in wat wij kunnen betekenen voor de promotie van producten in het retailkanaal? Wij staan klaar om te helpen met op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de hoogste normen met ene ongekende snelheid en effectiviteit. Neem vandaag nog contact op en ontdek de mogelijkheden voor betaalbaar en compleet POS materiaal dat perfect aansluiten bij de wensen en behoeften van retailketens.

Een actie van XCJ… zie je!