Home   ›   Hotspotdisplays

Hotspotdisplays laten maken

Hotspotdisplay nodig voor een van de hotspots in jouw winkel? Met een opvallende display van XCJ inspireer je je consumenten en verleid je ze tot kopen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wil je graag een display van karton, hout of toch liever metaal? Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk displays. Al ruim 15 jaar heeft XCJ ervaring met het ontwikkelen, produceren en leveren van hotspotdisplays aan en voor een scala van retailers.

Wil je informeren naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op. We bespreken wat je wensen zijn en hoe wij je kunnen helpen aan een compleet op maat gemaakte hotspotdisplay.

Unieke schapdisplays op maat

Een hotspotdisplay sluit aan bij de aankoopbehoefte van de consument. Je informeert en communiceert met een consument wat een product is en hoe het ze precies kan helpen. Een display op je winkelvloer is een geschikt middel om een product te promoten. Een winkeldisplay brengt emotie met zich mee en geeft de consument de extra trigger. Met name displays waarin verschillende elementen zijn verwerkt, genereren extra omzetkansen.

Een hotspotdisplay bestaat uit een aantal elementen: het communicatiepaneel, informatiepaneel en schapstrook. Deze drie elementen moeten ervoor zorgen dat de consument aangespoord wordt om het product aan hun winkelmand of -wagen toe te voegen.

Waarom XCJ?

XCJ is dé specialist wanneer het gaat om maatwerk displays:

 • Displays compleet op maat geproduceerd
 • Eindeloze materiaalmogelijkheden
 • Van ontwerp tot productie
 1. Contact

  Op zoek naar hoogwaardige displays? Daar kunnen wij u mee helpen. Via het contactformulier maakt u eenvoudig uw interesse kenbaar. Wij nemen contact met u op en en horen graag uw wensen aan voor volledig op maat gemaakte displays.

 2. Design

  Aan de hand van uw briefing gaan wij aan de slag. Op basis van uw input maken wij een ontwerp, dat past bij uw merk, bedrijf en product.

 3. Offerte

  Tevreden over het design? Dan maken wij op basis hiervan een offerte.

 4. Eerste sample

  Wij maken een eerste, daadwerkelijk model. Als u tevreden bent starten wij met de productie van de rest. Van ontwerp tot fullfilment en handling, XCJ heeft alles in eigen beheer.

 5. Levering

  Als alle displays gereed zijn, worden deze afgeleverd. Nu kunt u op hoogwaardige wijze uw producten promoten.

Maatwerk hotspotdisplays

Wanneer je een hotspotdisplay voor je winkel wilt laten ontwerpen, denken wij altijd mee. Zo zijn er bijvoorbeeld invloeden van buitenaf die een impact kunnen hebben op jouw hotspotdisplay. Voorbeelden zijn zonlicht, gewicht of transport. Een houten display waar veel zonlicht op straalt, kan op den duur gaan verbleken. Dit is een natuurlijk proces. De mate hangt af van hoe sterk de zonnestralen zijn en of het hout is afgewerkt. In dit geval is het mogelijk dat we je aanraden om voor een ander materiaal te kiezen dan hout, zodat je het meeste uit je hotspotdisplay haalt. Samen komen we altijd op een oplossing.

Een vak apart

Het ontwikkelen van displays vraagt veel kennis, ervaring en creativiteit. Het is namelijk niet zomaar iets wat je in elkaar zet. Het team van XCJ heeft al jaren ervaring. Wij weten precies wat het beste bij jouw doelgroep past en hoe we dit kunnen toepassen. Hiernaast zijn wij bijvoorbeeld deskundig op het gebied van druktechnieken, kleurgebruik en marktstrategieën. Al meer dan 15 jaar is XCJ ervaren met de farmaceutische en cosmetische industrie en liggen onze materialen in apotheken, drogisterijen en supermarkten over het hele land.

Veel ervaring met displays

Naast het ontwerpen en produceren van hotspotdisplays zijn wij bij XCJ ook zeer ervaren met andere POS (point of sale) producten. Je kunt bij ons terecht voor tal van soorten displays. Een overzicht van de displays waar wij je mee kunnen helpen:

Hotspotdisplay laten maken? Neem contact op

Voor meer informatie over het laten maken van een hotspotdisplay van XCJ, kan je gerust contact met ons opnemen. Laat je vraag en contactgegevens achter in ons contactformulier, stuur een e-mail naar info@xcj.nl of neem telefonisch contact op via +31 (0)55 578 61 29 of +31 (0)6 22 40 64 76.

Voor wie wij produceren

Zie hier een aantal van onze opdrachtgevers waarvoor wij displays ontwerpen en produceren.