Home   ›   Metalen displays

Metalen displays

Metalen displays gezocht voor het presenteren van je producten? Met gebruik van een display van metaal zet je de producten meteen op de kaart. Hierbij kun je denken aan een toonbankdisplay, maar ook aan een vloerdisplay. Metaal wordt veel gebruikt tijdens de productie van displays, omdat het enorm sterk en robuust is, maar tegelijkertijd over een luxe uitstraling beschikt. Bovendien is metaal prima te combineren met andere materialen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor meer informatie of bekijk een selectie van displays die we door de jaren heen ontworpen hebben.

Displays van metaal

Met behulp van metalen displays vestigen we net even extra aandacht op een bepaald product. Middels de sterke presentatie van het product in de displays van metaal verleiden we de klant tot het aankopen van het product, of tot het doen van een impulsaankoop. Denk hierbij aan een display bovenop een stelling met daarin zakken snoep, maar ook aan een vloerdisplay waar diverse soorten verf op staan in de bouwmarkt. Dankzij de displays van metaal, worden deze producten stuk voor stuk gezien. En dat is nou precies waar het om draait! Het draait allemaal om zien en gezien worden. Daar leveren wij graag een bijdrage aan.

Bel me terug

Exact naar wens

We maken de displays op maat voor elke branche, in de materialen naar wens. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om de displays geheel uit metaal te laten vervaardigen, maar dit materiaal is perfect te combineren met andere materialen zoals kunststof en hout. De mogelijkheden zijn eindeloos. We kunnen je deskundig adviseren over verschillende materialen, kennen de productieprocessen en weten exact welke eisen en voorwaarden er gesteld worden. Ook weten we alles over de bescherming van artikelen en een goede, veilige verzending zonder schade. We hebben alle kennis in huis om een optimaal resultaat te kunnen garanderen.

 1. Contact

  Op zoek naar hoogwaardige displays? Daar kunnen wij u mee helpen. Via het contactformulier maakt u eenvoudig uw interesse kenbaar. Wij nemen contact met u op en en horen graag uw wensen aan voor volledig op maat gemaakte displays.

 2. Design

  Aan de hand van uw briefing gaan wij aan de slag. Op basis van uw input maken wij een ontwerp, dat past bij uw merk, bedrijf en product.

 3. Offerte

  Tevreden over het design? Dan maken wij op basis hiervan een offerte.

 4. Eerste sample

  Wij maken een eerste, daadwerkelijk model. Als u tevreden bent starten wij met de productie van de rest. Van ontwerp tot fullfilment en handling, XCJ heeft alles in eigen beheer.

 5. Levering

  Als alle displays gereed zijn, worden deze afgeleverd. Nu kunt u op hoogwaardige wijze uw producten promoten.

Van alle markten thuis

Je kunt niet alleen onze deskundige hulp inschakelen voor het realiseren van een display van metaal op maat, maar ook voor het ontwerpen en produceren van onder andere toonbankdisplays, vloerdisplays, houten displays, kunststof displays en kartonnen displays. Of ben je op zoek naar POS producten, of wil je alle promotionele activiteiten uitbesteden aan ons? In dat geval ontzorgen we je graag van A tot Z. In dat geval verzenden we de gevouwen en gevulde producten vanuit ons logistieke centrum in Hasselt. Op deze manier zorgen we ervoor dat displays altijd op tijd op de plaats van bestemming zijn. Daar heb je geen omkijken meer naar.

Portfolio

A.Vogel Hotspot Vrouw

A .Vogel menstruatie- en overgangsproducten. Deze “Hotspotdisplay” staat in het schap bij Kruidvat. Door de rechte…

Lees verder

Metalen displays op maat laten realiseren?

Benieuwd naar de metalen displays die we op maat voor je kunnen maken? De mogelijkheden van een display zijn eindeloos. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden van het laten maken van een display van het materiaal naar wens gerust contact met ons op. Je kunt gemakkelijk contact opnemen door je vraag en contactgegevens achter te laten in het contactformulier, of door te bellen naar +31 (0)55 578 61 29 of +31 (0)6 22 40 64 76. Liever een mail sturen met daarin je vraag? Dat kan ook. Stuur in dat geval een e-mail naar info@xcj.nl. Vervolgens komen we zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.

Voor wie wij produceren

Zie hier een aantal van onze opdrachtgevers waarvoor wij displays ontwerpen en produceren.

Meer weten over FSC gecertificeerde displays van XCJ? Neem contact met ons op!

Wat zijn de voordelen van metalen displays ten opzichte van andere materialen?

Metalen displays bieden een robuuste en duurzame oplossing voor het presenteren van producten. Ze zijn bestand tegen zwaardere belastingen en bieden een langdurige presentatie. Ontdek meer over onze andere displayopties op onze vloerdisplays pagina.

Zijn metalen displays geschikt voor verschillende soorten producten?

Ja, metalen displays zijn veelzijdig en kunnen worden aangepast aan verschillende producten en presentatiebehoeften. Als alternatief voor metalen displays, bekijk ook onze kartonnen displays voor een meer milieuvriendelijke optie.

Kunnen metalen displays worden gebruikt voor Point of Sale (POS) marketing?

Zeker weten! Metalen displays bieden een professionele uitstraling en zijn perfect voor POS-marketing. Ze trekken de aandacht van klanten en stimuleren de verkoop. Bekijk ook onze POS-displays pagina voor meer opties.

Zijn metalen displays aanpasbaar aan de specifieke behoeften van mijn winkel?

Ja, onze metalen displays kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van uw winkel. Van verschillende formaten tot op maat gemaakte ontwerpen, we bieden flexibele oplossingen. Voor meer informatie, bekijk onze winkel-displays pagina.