Home   ›   Platformmeubels

Platformmeubel laten maken

Wil je een platformmeubel op maat laten maken? Platformmeubels worden gebruikt om producten in een scala van winkels op een opvallende, informatieve en communicatieve manier te verleiden tot kopen. Al ruim 15 jaar heeft XCJ ervaring met het ontwerpen en produceren van maatwerk platformmeubels.

Informeren naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op om je wensen te bespreken, we helpen je met veel plezier verder.

Platformmeubel door XCJ laten ontwerpen?

 • Displays compleet op maat geproduceerd
 • Eindeloze mogelijkheden: van karton tot metaal
 • Van ontwerp tot productie

Maatwerk POS producten

Als specialisten in het ontwerpen van maatwerk POS producten, mag je ervanuit gaan dat wij altijd met je meedenken. Misschien gaat je voorkeur uit naar een platformmeubel van karton, maar zijn er factoren die ervoor kunnen zorgen dat dit materiaal niet de keuze is waar je het optimale resultaat mee boekt in je winkel. Wij adviseren je hier graag over.

 1. Contact

  Op zoek naar hoogwaardige displays? Daar kunnen wij u mee helpen. Via het contactformulier maakt u eenvoudig uw interesse kenbaar. Wij nemen contact met u op en en horen graag uw wensen aan voor volledig op maat gemaakte displays.

 2. Design

  Aan de hand van uw briefing gaan wij aan de slag. Op basis van uw input maken wij een ontwerp, dat past bij uw merk, bedrijf en product.

 3. Offerte

  Tevreden over het design? Dan maken wij op basis hiervan een offerte.

 4. Eerste sample

  Wij maken een eerste, daadwerkelijk model. Als u tevreden bent starten wij met de productie van de rest. Van ontwerp tot fullfilment en handling, XCJ heeft alles in eigen beheer.

 5. Levering

  Als alle displays gereed zijn, worden deze afgeleverd. Nu kunt u op hoogwaardige wijze uw producten promoten.

Displays van verschillende soorten materiaal

Displays hoeven niet altijd van karton of plastic gemaakt te zijn. Wij kunnen ons goed voorstellen dat elk product of merk vraagt om een ander soort materiaal. Wil je je merk of product een natuurlijke indruk geven? Kies dan voor een houten display. Liever een display dat voor een moderne uitstraling zorgt? Dan raden we een metalen display aan. Ons assortiment bestaat uit de volgende soorten materiaal:

Jarenlang ervaring met displays

Naast dat wij ons specialiseren in het ontwerpen van een mooie hotspotdisplay op maat, zijn we bij XCJ ook erg ervaren met tal van andere POS (point of sale) producten. Je kunt bij ons terecht voor de volgende soorten displays:

Platformmeubel laten maken door XCJ?

Om meer informatie in te winnen over het laten maken van een maatwerk platformmeubel voor in je winkel, kun je gerust contact opnemen met XCJ. Vul ons contactformulier in, stuur een e-mail naar info@xcj.nl of neem telefonisch contact op via +31 (0)55 578 61 29.

Portfolio

A.Vogel Hotspot Vrouw

A .Vogel menstruatie- en overgangsproducten. Deze “Hotspotdisplay” staat in het schap bij Kruidvat. Door de rechte…

Lees verder

Voor wie wij produceren

Zie hier een aantal van onze opdrachtgevers waarvoor wij displays ontwerpen en produceren.

Meer weten over FSC gecertificeerde displays van XCJ? Neem contact met ons op!