Home   ›   Van A tot Z   ›   Verpakkingen

Verpakkingsmateriaal ontwerpen?

Verpakkingsmateriaal ontwerpen? Wij produceren al meer dan 15 jaar met veel succes verpakkingsmateriaal voor de cosmetische en farmaceutische industrie. Wij zijn dan ook gespecialiseerd in teksten en vertalingen voor cosmetische, lifestyle en OTC producten. Bovendien zijn we op de hoogte van de regels (KAG/KOAG) die gelden voor teksten op verpakkingen. Ook kennen we de huisstijlen van alle grote winkelketens en passen deze toe op uw promotie uitingen. Neem contact op voor meer informatie.

De kracht van verpakkingsmateriaal

Verpakkingsmateriaal is van groot belang. Het geeft structuur. Stelt u zich voor dat u door de supermarkt loopt. Wanneer u door het gangpad met Aziatische producten loopt, weet u dat meteen. Dat kunt u namelijk zien aan de verpakkingen van de producten die in de schappen liggen. Verpakkingen zijn naast functioneel, dus ook een marketinginstrument. En dat weten wij maar al te goed! Een verpakking die inspeelt op de kracht van een bepaald product, wordt eerder gekocht dan een product waarvan de productverpakking niet goed is vormgegeven. De verpakkingen die wij ontwerpen trekken binnen een aantal seconden de aandacht. Acties van XCJ zie je!

Promotionele verpakkingen laten ontwerpen

Promotionele verpakkingen houden in eerste instantie het product bij elkaar, maar is ook de buitenkant van het product. Het materiaal en de vorm van het verpakkingsmateriaal vormen de basis. Hierbij kunt u denken aan een doosje, verzendverpakkingen en magneten. Maar ook de kleuren, de lettertypes en de afbeeldingen die op het verpakkingsmateriaal staan, bepalen wat de consument verwacht van het product dat in de promotionele verpakking zit. Oftewel, een verpakking is een hulpmiddel dat de consument helpt bij het maken van een keuze voor een bepaald product.

Van doosjes tot blisters

Wij maken al jarenlang functionele verpakkingen die een lust zijn voor het oog en werken als een magneet. Van eenvoudige kartonnen doosjes, verzendverpakkingen, promotionele verpakkingen tot vacuüm gevormde blisters. We houden daarbij rekening met de juiste bescherming van het product en eisen van de plaats van bestemming. Moet het passend zijn in het schap, of juist onderscheidend?

Van verpakkingsmateriaal tot vloerdisplays

Wij ontwerpen en produceren niet alleen verpakkingsmateriaal ofwel POS-materiaal, maar ook allerlei ander materiaal. Zo kunt u ook bij ons terecht voor displays voor in winkels, zoals vloerdisplays en kartonnen displays. Maar ook met fulfilment, handling, industriële vormgeving en producties weten wij raad. Ons motto is dan ook: wat we bedenken moeten we kunnen produceren. Indien gewenst kunnen we zelfs alle promotionele werkzaamheden van u overnemen. Het is maar net wat u voorkeur heeft. Bekijk gerust de mogelijkheden en neem contact op voor meer informatie.

Verpakkingsmateriaal laten ontwerpen? Neem contact op

Wilt u verpakkingsmateriaal laten ontwerpen voor uw product? De mogelijkheden zijn eindeloos! Neem gerust contact op voor het inwinnen van meer informatie door te bellen naar +31 (0)55 578 61 29 of te bellen naar +31 (0)6 22 40 64 76. Stuurt u liever een e-mail? Geen probleem, dat is ook mogelijk! Stuur in dat geval een e-mail naar info@xcj.nl of laat uw verzoek en contactgegevens achter in het contactformulier. Vervolgens komen we zo snel mogelijk bij u terug met meer informatie.

Bel me terug