Home   ›   Kassakoopjedisplays

Kassakoopjedisplays

Kassakoopjedisplay laten maken? Met een maatwerk display inspireer en verleid je je klanten om bij de kassa toch nog een extra product te kopen. XCJ heeft meer dan 15 jaar ervaring met het ontwikkelen, produceren en leveren van maatwerk kassadisplays voor en aan uiteenlopende retailers. In principe zijn de mogelijkheden eindeloos, waardoor we aan iedere klant een passende, aantrekkelijke display kunnen leveren.

Informeren naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op, dan bespreken we of en hoe we je verder kunnen helpen met een op maat gemaakte kassakoopjedisplay.

Maatwerk kassakoopjedisplays laten maken?

Een kassakoopjedisplay, uiteraard voor bij de kassa, trek je op effectieve wijze de aandacht van al kopende klanten. Veel klanten zijn geneigd om vlak voor het afrekenen tóch nog een extra product in hun mandje te doen. Dergelijke aankopen noemen we ook wel last minute aankopen of impulsaankopen. Op deze neiging kan je met een kassakoopjedisplay eenvoudig inspelen. Voorbeelden van producten voor in een kassakoopjedisplay? Denk bijvoorbeeld aan wat lekkers, zoals chocoladereep, Snickers, Mars of kauwgum, batterijen en tal van andere populaire producten die zich lenen voor impulsaankopen.

Bel me terug

Waarom XCJ?

Wij zijn XCJ, dé specialist in maatwerk displays van karton, hout en andere materialen:

 • Kassakoopjedisplays en andere displays compleet op maat geproduceerd:: we ontwikkelen de display(s) in overleg – zo komen we samen tot een display die perfect aansluit bij de voorkeuren van jouw klanten
 • Eindeloze mogelijkheden:, van grote kartonnen kassakoopjedisplays tot kleine, kunststof exemplaren;
 • Van ontwerp tot productie: wij nemen al het werk uit handen, van het ontwerp tot de bezorging;
 • 15 jaar ervaring: wij maken al meer dan 15 jaar maatwerk displays voor verschillende grote retailers en winkels;

Verschillende materialen mogelijk

Ook op gebied van materiaal is maatwerk mogelijk. Het display kan in de volgende materialen worden uitgevoerd:

 • hoogwaardige en duurzaame FSC-gecertificeerde kartonnen displays (golfkarton, Dubbel EE, massief karton van 1,5mm of 3 m dik)
 • lichtgewicht en stevig kunststof
 • robuust, luxe metaal
 • duurzaam hout (eventueel in combinatie met karton)

In het oog springend design

Kassakoopjes en displays zijn er natuurlijk om gezien te worden en om impulsaankopen bij de kassa te stimuleren. Een in het oog springend, inspirerend design is hierbij cruciaal. Gelukkig hebben wij naast 15 jaar ervaring ook alle benodigde kennis in huis om creatief en origineel kassakoopjedisplay te ontwerpen. Dit doen we uiteraard in overleg: samen komen we tot een display dat geheel naar wens is en waarmee je je kassakoopjes en producten op de beste manier aan de man kunt brengen.

 1. Contact

  Op zoek naar hoogwaardige displays? Daar kunnen wij u mee helpen. Via het contactformulier maakt u eenvoudig uw interesse kenbaar. Wij nemen contact met u op en en horen graag uw wensen aan voor volledig op maat gemaakte displays.

 2. Design

  Aan de hand van uw briefing gaan wij aan de slag. Op basis van uw input maken wij een ontwerp, dat past bij uw merk, bedrijf en product.

 3. Offerte

  Tevreden over het design? Dan maken wij op basis hiervan een offerte.

 4. Eerste sample

  Wij maken een eerste, daadwerkelijk model. Als u tevreden bent starten wij met de productie van de rest. Van ontwerp tot fullfilment en handling, XCJ heeft alles in eigen beheer.

 5. Levering

  Als alle displays gereed zijn, worden deze afgeleverd. Nu kunt u op hoogwaardige wijze uw producten promoten.

Gemakkelijk te verzenden, verplaatsen en op te bouwen kassakoopjedisplay

Tijdens het ontwerpen van de display voor kassakoopjes houden we ook rekening met de productie. Een display kan nog zo mooi, origineel en creatief zijn, als deze niet geproduceerd kan worden kan je er weinig mee. Daarom ontwerpen wij altijd displays die niet alleen gemakkelijk geproduceerd kunnen worden, maar ook probleemloos verplaatst en verzonden.

De montage? Die regelen wij!

Heb je liever dat wij de montage van de kassakoopjedisplays op ons nemen? Ook dat is geen enkel probleem. Indien gewenst monteren wij uw display en vullen we deze met de gewenste producten.

Ook voor andere displays

Naast displays voor kassakoopjes producten wij ook tal van andere displays. Denk hierbij aan vloerdisplays, toonbankdisplays, schapdisplays, nieuwmeterdisplays, flankdisplays, presentatiezuilen voor aan de zijwangen van gangpaden, hotspotdisplays, counter displays, kassakoopjedisplays, shop-in-shop displays en hotspot gondola’s. Bovendien kun je bij ons ook terecht voor platformmeubels en clipstrips.

Geïnteresseerd in onze koopjesdisplays voor bij de kassa? Neem contact met ons op!

Wil je een of meerdere kassakoopjedisplays laten maken door XCJ? Of wil je simpelweg meer te weten komen over onze producten? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Maak gebruik van dit contactformulier of stuur een e-mail naar info@xcj.nl. Liever direct contact opnemen? Je kunt ons bereiken op +31 (0)55 578 61 29. Als je benieuwd bent naar hoe wij andere retailers hebben geholpen kun je ook een kijkje nemen in ons portfolio – zo krijg je een aardig idee van de mogelijkheden.

Portfolio

Voor wie wij produceren

Zie hier een aantal van onze klanten waarvoor wij al 15 jaar displays ontwerpen en produceren.

Waarom kiezen voor XCJ

Meer weten over FSC gecertificeerde displays van XCJ? Neem contact met ons op!