Home   ›   Houten displays

Houten displays

Houten displays zorgen voor een luxe en sfeervolle uitstraling. Met een winkel display van hout onderscheidt u uw producten van de rest. Bovendien is het ook nog eens duurzaam, waardoor deze uitermate geschikt is om permanent te plaatsen en u hiermee automatisch rekening houdt met het milieu. Bij XCJ maken we uw houten display altijd op maat en houden hiermee rekening met uw wensen. Een houten display kan eventueel ook worden gecombineerd met een kartonnen display.

Op een winkel display van hout kan uw merknaam goed worden weergegeven om zo de aandacht te trekken van de consument. Want wist u dat een aankoopbeslissing meestal binnen een paar seconden wordt gemaakt? Een opvallende, aantrekkelijke display creëren is daarom altijd ons uitgangspunt. Of het nu een vloerdisplay of een toonbankdisplay is, al het POS materiaal wordt met zorg samengesteld. Niet voor niets zijn wij al 15 jaar toonaangevend binnen de farmaceutische en cosmetische industrie.

De voordelen van een houten display van XCJ

 • Houten displays op maat: we maken in overleg met onze opdrachtgevers een ontwerp waar de consument niet omheen kan.
 • We halen u veel werk uit handen en zorgen ervoor dat de kartonnen display doos juist verpakt wordt en ongeschonden de retailer bereikt.
 • Wij maken alle soorten bekende displays, zoals vloerdisplays en toonbankdisplays.
 • Jarenlange ervaring: wij ontwerpen en produceren al 15 jaar met veel succes displays en verpakkingen.

Bel me terug

 1. Contact

  Op zoek naar hoogwaardige displays? Daar kunnen wij u mee helpen. Via het contactformulier maakt u eenvoudig uw interesse kenbaar. Wij nemen contact met u op en en horen graag uw wensen aan voor volledig op maat gemaakte displays.

 2. Design

  Aan de hand van uw briefing gaan wij aan de slag. Op basis van uw input maken wij een ontwerp, dat past bij uw merk, bedrijf en product.

 3. Offerte

  Tevreden over het design? Dan maken wij op basis hiervan een offerte.

 4. Eerste sample

  Wij maken een eerste, daadwerkelijk model. Als u tevreden bent starten wij met de productie van de rest. Van ontwerp tot fullfilment en handling, XCJ heeft alles in eigen beheer.

 5. Levering

  Als alle displays gereed zijn, worden deze afgeleverd. Nu kunt u op hoogwaardige wijze uw producten promoten.

Het design van een houten display

Bij het ontwerpen van een winkel display van hout komt veel creativiteit te pas. Deze kennis heeft XCJ in huis en er wordt bij ons aan ieder detail gedacht. Zo kunt u bijvoorbeeld uw producten in een houten display box plaatsen, die uw producten extra stevigheid biedt. Op die manier wordt er een houten display op maat ontworpen die perfect aansluit bij de wensen van uw merk. Uiteraard is uw mening hierin erg belangrijk. Samen met u zullen we de wensen en ideeën bespreken, en deze uitwerken tot een houten display waar u trots op bent.

Productie en levering

Bij de productie van houten displays denken we altijd na over hoe deze zo makkelijk mogelijk bij onze klant kan worden geleverd, en door de klant kan worden geplaatst. Wanneer u kiest voor een display van hout, kiest u altijd voor: duurzaam, een gunstige prijs, milieuvriendelijk en een luxe en sfeervolle uitstraling. We maken uitsluitend gebruik van kwalitatief goede houtsoorten. We verzenden alle displays altijd met veel zorg. Indien gewenst monteert XCJ uw houten displays en vult deze met producten.

Portfolio

A.Vogel Hotspot Vrouw

A .Vogel menstruatie- en overgangsproducten. Deze “Hotspotdisplay” staat in het schap bij Kruidvat. Door de rechte…

Lees verder

Meer informatie over houten displays van XCJ

Kiest u voor een houten display op maat dan kiest u voor kwaliteit, duurzaamheid en een luxe uitstraling. Wilt u meer informatie over het ontwerpen en plaatsen van een display van hout? Ook als u nog niet weet welke soort display u wilt plaatsen, staan wij u graag te woord. Onze professionals staan altijd voor u klaar om samen met u op zoek te gaan naar de perfecte displays.

In contact komen met XCJ kan door te bellen naar +31 (0)55 578 61 29 of +31 (0)6 22 40 64 76. U kunt ons ook bereiken naar een e-mail te sturen naar info@xcj.nl of het contactformulier in te vullen.

Metalen displays of kunststof displays gezocht voor het presenteren van je producten? Met gebruik van een display van metaal zet je de producten meteen op de kaart. Hierbij kun je denken aan een toonbankdisplay, maar ook aan een vloerdisplay. Metaal wordt veel gebruikt tijdens de productie van displays, omdat het enorm sterk en robuust is, maar tegelijkertijd over een luxe uitstraling beschikt. Bovendien is metaal prima te combineren met andere materialen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor meer informatie of bekijk een selectie van displays die we door de jaren heen ontworpen hebben.

Voor wie wij produceren

Zie hier een aantal van onze opdrachtgevers waarvoor wij displays ontwerpen en produceren.

Meer weten over FSC gecertificeerde displays van XCJ? Neem contact met ons op!

Wat zijn de voordelen van houten displays ten opzichte van andere materialen?

Houten displays stralen natuurlijke warmte uit, zijn duurzaam en kunnen worden aangepast aan verschillende ontwerpen en stijlen. Ze zijn ook milieuvriendelijk en hebben een luxe uitstraling.

Kunnen houten displays worden aangepast aan specifieke behoeften?

Ja, houten displays kunnen op maat worden gemaakt om aan specifieke eisen te voldoen. XCJ biedt maatwerkopties aan, zoals aangepaste afmetingen, houtsoorten en afwerkingen.

Zijn houten displays geschikt voor zware producten?

Ja, houten displays kunnen worden versterkt en ontworpen om zware producten te dragen. XCJ kan adviseren over versterkingsmethoden en geschikte houtsoorten voor displays die zware producten moeten ondersteunen.

Hoe kan ik contact opnemen met XCJ voor meer informatie over houten displays?

U kunt XCJ bereiken via telefoon op 055-5786129 of per e-mail op info@xcj.nl. Ook kunt u het contactformulier invullen op hun website voor een snelle reactie.