Home   ›   Displays

Displays

XCJ Reclameproductie ontwerpt en produceert al 15 jaar met veel succes winkeldisplays voor de cosmetische en farmaceutische industrie. Ook maken we ze klaar voor gebruik in de winkel. Onze vloer-, wand-, en toonbankdisplays zijn in alle Nederlandse apotheken en drogisterijen en veel Nederlandse supermarkten te zien. Wij werken snel en tegen scherpe tarieven, met oplages van 1 tot 10.000 exemplaren. Vraag vrijblijvend een offerte aan. U heeft deze binnen enkele dagen in huis.

Kennis van materialen, technieken, vervoer

De ontwikkeling van een display is een vak. Creativiteit is belangrijk, kennis van marktstrategieën en doelgroepen is essentieel, verstand van druktechniek, productie en vervoerbaarheid onmisbaar. XCJ heeft al die kennis in huis. We ontwikkelen winkeldisplays in alle denkbare materialen, van karton tot staal. We houden rekening met gewicht, transport, plaatsruimte en invloeden van buitenaf zoals zonlicht en vocht. U bent er dus zeker van dat wat XCJ voor u ontwerpt, voldoet aan al uw eisen.

Winkeldisplay vouwen, vullen en verzenden

Naast ontwikkeling en productie kan XCJ de verzending van uw gevulde display verzorgen. Dat doen wij vanuit onze distributiecentra in Amersfoort en Hasselt. Ook de productie van verzenddozen kunt u met een gerust hart aan XCJ overlaten.

Bel me terug