Home   ›   Plexiglas en acrylaat display

Plexiglas en acrylaat display

Maatwerk plexiglas en acrylaat display laten maken? Een display is bedoeld om producten tentoon te stellen aan potentiële consumenten. Door een maatwerk acrylaat display te laten ontwerpen, grijp je de aandacht van winkelbezoekers en spoor je ze visueel aan om een aankoop te doen. Ben je benieuwd hoe wij je kunnen helpen met het ontwikkelen van een luxe acryl display? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Plexiglas en acrylaat display: praktisch alternatief voor glas

Plexiglas en acrylaat zijn thermoplastische materialen die vaak worden toegepast als alternatief voor glas. Kenmerkend voor dit transparante materiaal is zijn sterkte, lichte gewicht en het feit dat het niet breekbaar is als glas. Daarnaast is het materiaal ideaal voor displays waarbij visuele kwaliteit en impact van belang zijn. De gepresenteerde producten zijn duidelijk zichtbaar en de optische helderheid geven een gevoel van luxe, wat de waarde van de producten benadrukt.

Bel me terug

Zijn plexiglas en acrylaat hetzelfde?

Zijn plexiglas en acrylaat hetzelfde materiaal? Het antwoord is: ja. Plexiglas is eigenlijk een merknaam die in de volksmond veelal wordt gebruikt om acrylaatplaten mee aan te duiden. Ook is er geen verschil tussen de materialen acrylaat en acryl: acryl is slechts een verkorte versie van de naam acrylaat. Een acrylaat display draagt bij aan de algehele winkelbeleving en is de ideale manier om de consument kennis te laten maken met een product of ze een aankoop te laten doen.

 1. Contact

  Op zoek naar hoogwaardige displays? Daar kunnen wij u mee helpen. Via het contactformulier maakt u eenvoudig uw interesse kenbaar. Wij nemen contact met u op en en horen graag uw wensen aan voor volledig op maat gemaakte displays.

 2. Design

  Aan de hand van uw briefing gaan wij aan de slag. Op basis van uw input maken wij een ontwerp, dat past bij uw merk, bedrijf en product.

 3. Offerte

  Tevreden over het design? Dan maken wij op basis hiervan een offerte.

 4. Eerste sample

  Wij maken een eerste, daadwerkelijk model. Als u tevreden bent starten wij met de productie van de rest. Van ontwerp tot fullfilment en handling, XCJ heeft alles in eigen beheer.

 5. Levering

  Als alle displays gereed zijn, worden deze afgeleverd. Nu kunt u op hoogwaardige wijze uw producten promoten.

De voordelen van een plexiglas display

Het thermoplastische materiaal beschikt over veel voordelen die het een veelgebruikte keuze maken om een plexiglas display of acrylaat display te laten ontwerpen voor in je winkel, kliniek of praktijk. We zetten de belangrijkste voordelen voor je op een rijtje:

 • Lichtgewicht: plexiglas is lichter dan glas, wat handig is bij het gebruik van een draagbare of hangende acryl display
 • Sterkte: platen van acryl zijn sterker dan glas en minder gevoelig voor breuk. Dit maakt het materiaal een duurzame keuze, vooral in drukbezochte omgevingen
 • Veiligheid: plexiglas versplintert in het geval van breuk niet zoals glas dat doet
 • Transparantie: acrylaat is helder en transparant. In veel gevallen zien mensen het verschil niet tussen glas en acrylaat, waardoor het een kosteneffectief alternatief is voor glas
 • Eenvoudig te bewerken: tijdens het ontwerpen van een acrylaat display zijn er tal van mogelijkheden en kun je je creativiteit erop loslaten. Acrylaat is makkelijk te snijden, boren en vormen naar hoe je wenst dat het display eruitziet

Portfolio

Maatwerk acrylaat display laten ontwerpen door XCJ

Bij XCJ zijn we al ruim 15 jaar met veel plezier gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerk displays, waaronder een acrylaat display. In overleg met onze opdrachtgevers ontwikkelen wij POS-materiaal waar de consument niet omheen kan. Het traject verzorgen wij van A tot Z: jij geeft aan wat je wensen en behoeften zijn en wij ontwerpen en ontwikkelen het display, waar er tussendoor altijd ruimte is voor eventuele feedback en aanpassingen.

Als specialist in de ontwikkeling van displays op maat hebben wij ervaring met het ontwikkelen van diverse displays. Hierbij kun je denken aan counter displaysvloer displayskartonnen displaystoonbank displays en metalen displays. Elk van deze soorten biedt de consument een andere winkelbeleving en wij voorzien u graag van advies op het gebied van materiaal- en kleurgebruik, consumentengedrag en het geschikte display voor uw winkel.

Voor wie wij produceren

Zie hier een aantal van onze opdrachtgevers waarvoor wij displays ontwerpen en produceren.

Neem contact met ons op

Maatwerk plexiglas display laten ontwikkelen voor de ultieme winkelbeleving? Neem vrijblijvend contact met ons op. Ook wanneer je graag wilt informeren naar de mogelijkheden staan wij voor je klaar. Maak gebruik van dit contactformulier of stuur een e-mail naar info@xcj.nl. Liever direct contact opnemen? Je kunt ons bereiken op +31 (0)55 578 61 29.

Wat zijn de voordelen van acrylaat- en plexiglas displays ten opzichte van andere materialen?

Acrylaat- en plexiglas displays zijn transparant, duurzaam en hebben een moderne uitstraling. Ze zijn lichtgewicht, gemakkelijk schoon te maken en bieden uitstekende optische helderheid.

Kunnen acrylaat- en plexiglas displays worden aangepast aan specifieke behoeften?

Ja, XCJ biedt maatwerkopties voor acrylaat- en plexiglas displays, waaronder verschillende diktes, afmetingen, vormen en afwerkingen.

Zijn acrylaat- en plexiglas displays geschikt voor buitengebruik?

Ja, acrylaat- en plexiglas displays kunnen geschikt zijn voor buitengebruik, afhankelijk van de specifieke toepassing en de juiste behandeling van het materiaal. XCJ kan adviseren over geschikte opties voor displays die buiten worden gebruikt.

Hoe kan ik contact opnemen met XCJ voor meer informatie over acrylaat- en plexiglas displays?

U kunt XCJ bereiken via telefoon op 055-5786129 of per e-mail op info@xcj.nl. Ook kunt u het contactformulier invullen op hun website voor een snelle reactie.