Home   ›   Van A tot Z   ›   Fulfilment and handling
Home   ›   Van A tot Z   ›   Fulfilment and handling

Fulfilment and handling

In Hasselt beschikt XCJ over een distributiecentrum voor het verzenden van promotieartikelen. Hier vouwen, vullen assembleren en stellen we samen. Winkeldisplays, actie pakketten, mailingen groot of klein niets is ons te gek. De meest uiteenlopende promotieartikelen maken wij hier gereed voor verzending. Net als alle andere producten die via ons de weg vinden naar de detailhandel. Ook voor al uw warehousing kunt u dus bij XCJ terecht.

Plaatsing gereedmaken (permanente) displays

Het plaatsen van al dan niet permanente displays met veel kleine producten is al geen makkelijk karwei als dit aan de retailer overgelaten wordt. Zeker als het gaat om een forse inlading.
Beter is het displaymateriaal reeds te voorzien van de inhoud. Zodanig dat het uitpakken en het op de plek zetten het enige is wat de retailer nog hoeft te doen. Mede door het feit dat we vanuit Hasselt opereren zijn er weinig projecten waar we nee tegen moeten zeggen.
Complexe inhouden, grote hoeveelheid producten, juiste assortimenten dat zijn projecten waar we ons graag in vastbijten. Secuur en foutloos werken, juist afstemming met onze opdrachtgevers stelt ons in staat grote volumes in een korte tijd te verwerken.

Bel me terug