Home   ›   Kartonnen displays

Kartonnen displays laten maken

Kartonnen displays zijn onmisbaar om producten onder de aandacht te brengen bij retailers en hebben hun nut bewezen voor de farmaceutische en cosmetische industrie. De displays met producten kunnen op strategische plekken bij de retailer worden gepositioneerd, bijvoorbeeld op de toonbank of bij de ingang. Of op de daartoe bestemde plekken als kopstellingen, OTC meubels, counterdisplay posities, Hotspot, nieuwe platformmeubels, kassakoopjes display, nieuw meter display, flank display, leveranciers kop of zijwangen presentatiezuilen.

Met een “brandedkartonnen display vestig je de aandacht op een product. Dat is nodig, want een aankoopbeslissing wordt vaak binnen een paar seconden al gemaakt. Hierbij is niet alleen het design belangrijk: natuurlijk moet de display opvallen, maar het dient ook te passen bij het product en de uitstraling hiervan. Een goed gepositioneerde display vergroot de omloopsnelheid. Bij de ontwikkeling van een karton display houden we al rekening met de produceerbaarheid, verzendbaarheid en functionaliteit.

Wil je een effectieve kartonnen display laten maken door een ervaren partij? Roep dan de hulp in van XCJ, we zijn al meer dan 15 jaar specialist in displays en verpakkingen. We ontwikkelen en produceren goed plaatsbare en betaalbare kartonnen displays. Bekijk de selectie eerder geproduceerde displays in ons portfolio en neem contact op als je meer informatie wilt ontvangen.

Bel me terug

Waarom kartonnen displays kopen bij XCJ?

 • Kartonnen display op maat: we maken in overleg met onze opdrachtgevers een ontwerp waar de consument niet omheen kan.
 • We halen je veel werk uit handen en zorgen ervoor dat de kartonnen display doos juist verpakt wordt en ongeschonden de retailer bereikt.
 • We maken alle soorten bekende displays, zoals vloerdisplays en toonbankdisplays.
 • Jarenlange ervaring: we ontwerpen en produceren al 15 jaar met veel succes displays en verpakkingen.

Het design van de display

Voor het ontwerpen van displays moet je over de benodigde kennis en creativiteit beschikken. We hebben dit in huis en denken niet alleen aan de vormen en formaten, maar ook aan het lijnenspel, de materialen en het kleurgebruik. Daarnaast houden we rekening met de produceerbaarheid, verzendbaarheid en functionaliteit. Voordat we beginnen met het design inventariseren we eerst je eisen en wensen. We starten niet met de productie totdat het ontwerp geheel voldoet aan je wensen en voorwaarden. Een display hoort gezien te worden, en dat is nou precies waar we bij elk ontwerp naar streven.

 1. Contact

  Op zoek naar hoogwaardige displays? Daar kunnen wij u mee helpen. Via het contactformulier maakt u eenvoudig uw interesse kenbaar. Wij nemen contact met u op en en horen graag uw wensen aan voor volledig op maat gemaakte displays.

 2. Design

  Aan de hand van uw briefing gaan wij aan de slag. Op basis van uw input maken wij een ontwerp, dat past bij uw merk, bedrijf en product.

 3. Offerte

  Tevreden over het design? Dan maken wij op basis hiervan een offerte.

 4. Eerste sample

  Wij maken een eerste, daadwerkelijk model. Als u tevreden bent starten wij met de productie van de rest. Van ontwerp tot fullfilment en handling, XCJ heeft alles in eigen beheer.

 5. Levering

  Als alle displays gereed zijn, worden deze afgeleverd. Nu kunt u op hoogwaardige wijze uw producten promoten.

De productie van een kartonnen display doos

Wat we bedenken qua design kunnen we altijd goed en gunstig produceren. Bij de ontwikkeling van kartonnen displays houden we al rekening met de plaatsbaarheid en verzendbaarheid. Daarnaast letten we erop dat de karton display eenvoudig uitgenomen kan worden uit de doos. Ook zorgen we ervoor dat de kartonnen display netjes kan worden ingevouwen en in de doos geplaatst kan worden. De displays zitten vaak kant-en-klaar met de producten in de doos. Ook het afvullen doen we gewoon zelf.

Wat zijn de voordelen van kartonnen displays?

Kartonnen displays hebben verschillende voordelen vergeleken met displays van andere materialen zoals plastic of metaal. Alle voordelen hebben we op een rijtje gezet:

 • Milieuvriendelijk en duurzaam (biologisch afbreekbaar)
 • Licht in gewicht en gemakkelijk te verplaatsen en te vervoeren
 • Kosteneffectief voor merchandising en marketingactiviteiten
 • Goedkoper dan hout, metaal of kunststof
 • Veelzijdig en aanpasbaar aan verschillende vormen en maten
 • Bedrukbaar met aantrekkelijke afbeeldingen en kleuren die de aandacht van consumenten trekken en bijdragen aan de merkbekendheid

Hoogwaardig karton dat FSC gecertificeerd is

Dankzij onze onafhankelijke productielocaties kunnen we een breed gamma aan kartonnen displays creëren. We gebruiken de volgende soorten karton: golfkarton, Dubbel EE, massief karton of een combinatie van deze soorten. Het karton dat we gebruiken is 1,5 mm of 3 mm. Al onze karton displays kunnen we FSC gecertificeerd leveren. Het FSC-keurmerk wordt toegekend aan hout en papier wanneer deze afkomstig zijn uit verantwoordelijk beheerde bossen.

Portfolio

Mycosan display

Mycosan display Klant: OTC medical Healthdisplay bij KruidvatDeze display komt in het stalen presentatie rek “De…

Lees verder

Onze bekende kartonnen displays

Wij ontwerpen en produceren verschillende soorten displays. Denk hierbij aan toonbankdisplays, actiedisplays, vloerdisplays, presentatiedisplays en shop-in-displays. Naast kartonnen displays produceren we ook kunststof displays, metalen displays en houten displays. We ontwikkelen ook andere POS-materiaal en verpakkingen. Wij kunnen zowat alle promotionele activiteiten verzorgen. Van eenvoudige kartonnen doosjes en verzendverpakkingen tot vacuüm gevormde blisters. Neem gerust een kijkje op onze website en ontdek de vele mogelijkheden!

Wat zijn de prijzen van onze displays?

Als je een inschatting van de prijzen voor een karton display wilt ontvangen raden we je aan om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Je hebt de offerte al binnen enkele dagen in bezit. We hanteren scherpe prijzen voor onze kartonnen displays, je betaalt dus nooit te veel. Bovendien mag je zelf de oplage bepalen, variërend van 1 tot 10.000 exemplaren. Wij werken altijd snel, efficiënt en met plezier aan jouw POS-producten. Een kartonnen display kopen doe je dus bij XCJ. Ontwikkel nu je eigen display en laat het door ons produceren!

Ontwerp je eigen kartonnen display

Met een kartonnen display trek je de aandacht van het winkelend publiek. In de cosmetische en farmaceutische industrie is de beleving en het inwinnen van goed advies heel belangrijk. Displays helpen hieraan mee door de voordelen van het product uit te lichten. Wil je een lading kartonnen displays bestellen voor je winkel of drogist? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Contact opnemen kan door te bellen naar +31 (0)55 578 61 29 of via +31 (0)6 22 40 64 76. Je mag ook een e-mail sturen of het contactformulier invullen. Heb je een vraag of wens je meer informatie? Ook dan zijn we gewoon te bereiken.

Voor wie wij produceren

Zie hier een aantal van onze opdrachtgevers waarvoor wij displays ontwerpen en produceren.

Meer weten over FSC gecertificeerde displays van XCJ? Neem contact met ons op!

Wat zijn de voordelen van kartonnen displays?

Kartonnen displays zijn veelzijdig, milieuvriendelijk en kosteneffectief. Ze bieden een opvallende presentatie voor producten en zijn eenvoudig te personaliseren. Ontdek meer over onze verschillende display opties op onze vloerdisplays pagina.

Kunnen kartonnen displays zware producten dragen?

Ja, kartonnen displays kunnen aanzienlijk gewicht dragen, afhankelijk van het ontwerp en de constructie. Voor specifieke eisen, bekijk onze metalen displays die robuuster zijn en geschikt voor zwaardere items.

Zijn kartonnen displays geschikt voor Point of Sale (POS) marketing?

Absoluut! Kartonnen displays zijn perfect voor POS-marketing. Ze trekken de aandacht van klanten en stimuleren impulsaankopen. Bekijk onze verschillende POS-displays op onze POS-displays pagina voor meer opties.

Kunnen kartonnen displays worden aangepast aan specifieke winkelbehoeften?

Ja, onze kartonnen displays kunnen volledig worden aangepast aan de behoeften van uw winkel. Van verschillende formaten tot opvallende ontwerpen, we bieden maatwerkoplossingen. Voor meer informatie, bekijk onze winkel-displays pagina.