Home   ›   Kartonnen displays

Kartonnen displays laten maken

Kartonnen displays laten maken? Displays van karton zijn onmisbaar om producten onder de aandacht te brengen. Ze hebben hun nut bewezen voor de cosmetische en farmaceutische industrie. Ze worden op strategische plekken bij de retailer gepositioneerd, bijvoorbeeld op de toonbank, bij de ingang of op de daartoe bestemde plekken.

Wil je een effectief kartonnen display laten ontwikkelen door een partij met meer dan 15 jaar ervaring? Roep dan de hulp in van XCJ. Bekijk de selectie eerder geproduceerde displays in ons portfolio en neem contact op via het contactformulier om te ontdekken wat we voor je kunnen betekenen.

Waarvoor dienen kartonnen displays?

Een goed gepositioneerd display vergroot de omloopsnelheid. Met “branded” winkeldisplays vestig je de aandacht op een product. Dat is nodig, want een aankoopbeslissing wordt vaak binnen een paar seconden al gemaakt. Hierbij is niet alleen het design belangrijk; want natuurlijk moet het display opvallen, maar dient het ook te passen bij het product en de uitstraling hiervan. Bij de ontwikkeling van een kartonnen display houden we rekening met de produceerbaarheid, verzendbaarheid en de functionaliteit.

Bel me terug

Wat zijn de voordelen van kartonnen displays?

Kartonnen displays hebben verschillende voordelen vergeleken met displays van andere materialen, zoals plastic of metaal. We hebben alle voordelen op een rijtje gezet:

 • Milieuvriendelijk en duurzaam door biologische afbreekbaarheid
 • Licht in gewicht en gemakkelijk te verplaatsen en te vervoeren
 • Kosteneffectief voor merchandising en marketingactiviteiten
 • Goedkoper dan hout, metaal of kunststof
 • Veelzijdig en aanpasbaar aan verschillende vormen en maten
 • Bedrukbaar met aantrekkelijke afbeeldingen en kleuren die de aandacht van consumenten trekken en bijdragen aan de merkbekendheid
 1. Contact

  Op zoek naar hoogwaardige displays? Daar kunnen wij u mee helpen. Via het contactformulier maakt u eenvoudig uw interesse kenbaar. Wij nemen contact met u op en en horen graag uw wensen aan voor volledig op maat gemaakte displays.

 2. Design

  Aan de hand van uw briefing gaan wij aan de slag. Op basis van uw input maken wij een ontwerp, dat past bij uw merk, bedrijf en product.

 3. Eerste sample

  Tevreden over het design? Wij maken dan een eerste, daadwerkelijk model. Als u tevreden bent starten wij met de productie van de rest. Van ontwerp tot fullfilment en handling, XCJ heeft alles in eigen beheer.

 4. Levering

  Als alle displays gereed zijn, worden deze afgeleverd. Nu kunt u op hoogwaardige wijze uw producten promoten.

Het design van het display

Voor het ontwerpen van kartonnen displays dien je over de benodigde kennis en creativiteit te beschikken. Hierbij denk je niet alleen aan de vormen en formaten, maar ook aan het lijnenspel, de materialen en het kleurgebruik. Voordat we met het design beginnen, is het belangrijk om eerst je wensen en behoeften te inventariseren. Het ontwerp moet namelijk voldoen aan de voorwaarden die je hebt gesteld. Een display hoort gezien te worden, en dat is nou precies waar we bij elk ontwerp naar streven.

Gebruik van FSC gecertificeerd hoogwaardig karton

Dankzij onze onafhankelijke productielocaties kunnen we een breed gamma aan kartonnen displays creëren. We gebruiken de volgende soorten karton: golfkarton, dubbel EE, massief karton of een combinatie van deze soorten. Het karton dat we gebruiken is 1,5 mm of 3 mm dik. Al onze karton displays kunnen we FSC gecertificeerd leveren. Dit FSC-keurmerk wordt toegekend aan hout en papier wanneer deze afkomstig zijn uit verantwoordelijk beheerde bossen.

Portfolio

Etos thematafel display

OTC Medical Product: Perskindol Deze thematafel display wordt zonder topkaartje geplaatst.de dispenser met gratis sachets staat…

Lees verder

A.Vogel Hotspot Vrouw

A .Vogel menstruatie- en overgangsproducten. Deze “Hotspotdisplay” staat in het schap bij Kruidvat. Door de rechte…

Lees verder

Verschillende kartonnen displays

Je hebt de mogelijkheid om verschillende soorten displays te laten ontwerpen en produceren. Denk hierbij aan toonbankdisplaysschapdisplaysvloerdisplays, presentatiedisplays en shop-in-displays. Naast kartonnen displays produceren we ook kunststof displaysmetalen displays en houten displays. Toch op zoek naar ander POS-materiaal of verpakkingen? Van eenvoudige kartonnen doosjes, verzendverpakkingen tot vacuüm gevormde blisters; niets is ons te gek! Neem gerust een kijkje op onze website en ontdek de vele mogelijkheden.

Waarom XCJ inschakelen?

 • Kartonnen display op maat: we maken in overleg met jou een ontwerp waar de consument niet omheen kan
 • Volledige ontzorging: we halen je veel werk uit handen en zorgen ervoor dat de kartonnen display doos juist verpakt wordt en ongeschonden de retailer bereikt
 • Veel ervaring: ontwikkelen alle soorten bekende displays, zoals vloerdisplays en toonbankdisplays
 • Jarenlange ervaring: we ontwerpen en produceren al 15 jaar met veel succes displays en verpakkingen

Ontwerp je eigen kartonnen display

Met kartonnen displays trek je de aandacht van het winkelend publiek. In de cosmetische en farmaceutische industrie is de beleving en het inwinnen van goed advies van groot belang. Displays helpen hieraan mee door de voordelen van het product uit te lichten. Wens je meer informatie of wil je een lading displays van karton bestellen voor je winkel, apotheek of drogist? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Stuur een e-mail naar info@xcj.nl of vul het contactformulier in. Liever direct contact? Bel dan naar +31 (0)55 578 61 29.

Voor wie wij produceren

Zie hier een aantal van onze opdrachtgevers waarvoor wij displays ontwerpen en produceren.

Meer weten over FSC gecertificeerde displays van XCJ? Neem contact met ons op!

Wat zijn de voordelen van kartonnen displays?

Kartonnen displays zijn veelzijdig, milieuvriendelijk en kosteneffectief. Ze bieden een opvallende presentatie voor producten en zijn eenvoudig te personaliseren. Ontdek meer over onze verschillende display opties op onze vloerdisplays pagina.

Kunnen kartonnen displays zware producten dragen?

Ja, kartonnen displays kunnen aanzienlijk gewicht dragen, afhankelijk van het ontwerp en de constructie. Voor specifieke eisen, bekijk onze metalen displays die robuuster zijn en geschikt voor zwaardere items.

Zijn kartonnen displays geschikt voor Point of Sale (POS) marketing?

Absoluut! Kartonnen displays zijn perfect voor POS-marketing. Ze trekken de aandacht van klanten en stimuleren impulsaankopen. Bekijk onze verschillende POS-displays op onze POS-displays pagina voor meer opties.

Kunnen kartonnen displays worden aangepast aan specifieke winkelbehoeften?

Ja, onze kartonnen displays kunnen volledig worden aangepast aan de behoeften van uw winkel. Van verschillende formaten tot opvallende ontwerpen, we bieden maatwerkoplossingen. Voor meer informatie, bekijk onze winkel-displays pagina.