Home   ›   Toonbankdisplays

Toonbankdisplays

Toonbankdisplay op maat plaatsen die gezien wordt? De meeste aankoopbeslissingen worden binnen een paar seconden op de winkelvloer gemaakt. Daarom wil jij het beste design om je product op te laten vallen, bijvoorbeeld in de vorm van een toonbankdisplay. Waarom? De cosmetische en farmaceutische industrie onderscheidt zich met beleving en advies, maar ook in de andere branches zijn beleving en advies van groot belang.

Voor het trekken van de aandacht van je klanten is het belangrijk om een product op de juiste manier uit te lichten. Zie hier een selectie van wat wij zoal ontworpen en geproduceerd hebben en neem contact op voor het inwinnen van meer informatie over toonbankdisplays. Acties van XCJ zie je!

Toonbankdisplay produceren

Door een toonbankdisplay op de toonbank van je winkel te plaatsen, trek je voor de laatste keer de aandacht van je klanten. Het draait bij het produceren van een display om zien en gezien worden. Door displays op de toonbank te plaatsen, zorg je ervoor dat je klanten voordat ze afrekenen, snel getriggerd worden om nóg een product aan te schaffen. Oftewel, door te investeren in counter displays, beter bekend als kassakoopjedisplays, maak je het doen van een last-minute aankoop heel aantrekkelijk. Denk hierbij aan de aanschaf van bijvoorbeeld een Snicker bij de kassa van een supermarkt, of aan een gum bij een winkel met kantoorartikelen.

Toonbankdisplay laten ontwerpen en produceren door XCJ:

 • Displays compleet op maat geproduceerd
 • Eindeloze mogelijkheden. Van karton tot metaal
 • Van ontwerp tot productie

Bel me terug

Toonbankdisplays op maat

We kunnen deze displays voor op de toonbank in ieder denkbaar materiaal voor je produceren, van metaal tot karton, kunststof en hout. De mogelijkheden van de displays zijn eindeloos. Bij het kiezen van het juiste materiaal houden we te allen tijde rekening met onder andere invloeden van buitenaf zoals zonlicht, maar ook met gewicht en transport. Alle materialen zijn stevig en van hoge kwaliteit. Het resultaat? Een winkel toonbank display van bijvoorbeeld karton dat aan je wensen voldoet en producten onder de aandacht brengt bij afrekenende klanten. Werk dat uit onze handen komt, wordt gezien. En dát is nou juist de bedoeling van een display.

 1. Contact

  Op zoek naar hoogwaardige displays? Daar kunnen wij u mee helpen. Via het contactformulier maakt u eenvoudig uw interesse kenbaar. Wij nemen contact met u op en en horen graag uw wensen aan voor volledig op maat gemaakte displays.

 2. Design

  Aan de hand van uw briefing gaan wij aan de slag. Op basis van uw input maken wij een ontwerp, dat past bij uw merk, bedrijf en product.

 3. Offerte

  Tevreden over het design? Dan maken wij op basis hiervan een offerte.

 4. Eerste sample

  Wij maken een eerste, daadwerkelijk model. Als u tevreden bent starten wij met de productie van de rest. Van ontwerp tot fullfilment en handling, XCJ heeft alles in eigen beheer.

 5. Levering

  Als alle displays gereed zijn, worden deze afgeleverd. Nu kunt u op hoogwaardige wijze uw producten promoten.

Alle kennis in huis

Het ontwikkelen van een display zoals een toonbankdisplay is een vak apart. Zo moet je voor het ontwerpen van toonbankdisplays over de benodigde kennis en creativiteit beschikken, maar ook kennis van doelgroepen en marktstrategieën is van groot belang. Ook kennis over druktechniek, vervoerbaarheid en productie van een display mag niet ontbreken. Wij beschikken over alle benodigde kennis en ervaring om een kartonnen toonbankdisplay te ontwerpen en produceren dat aan al je wensen en voorwaarden voldoet. Uiteraard werken we altijd met veel plezier aan al onze producties en diensten, ook aan de displays voor op jouw toonbank.

Van A tot Z

Naast toonbankdisplays, ontwerpen en produceren we ook POS producten zoals displays voor op de kopstelling, schapdisplays en flankdisplays en shop-in-shop displays. Maar ook voor vloerdisplays op maat en verpakkingsmateriaal kun je bij ons terecht, waardoor we alle promotionele activiteiten kunnen verzorgen. Van A tot Z! Nadat de producten gevouwen en gevuld zijn in ons logistieke centrum in Hasselt, verpakken we de producten voor een schadevrije verzending. Zodoende is het POS materiaal zoals bijvoorbeeld een display op tijd op de plaats van bestemming.

Neem contact op voor meer informatie

Neem voor meer informatie over een toonbankdisplay van XCJ gerust contact met ons op, we vertellen graag meer over wat we voor je kunnen betekenen. Je kunt contact met ons opnemen door je verzoek en contactgegevens achter te laten in onderstaand contactformulier, te mailen naar info@xcj.nl of telefonisch contact op te nemen via +31 (0)55 578 61 29 of +31 (0)6 22 40 64 76. Ons team staat voor je klaar met advies dat bij jouw wensen past.

We ontwerpen en produceren graag een toonbankdisplay voor je, zonder gezeur en gedoe. Bovendien werken we snel, efficiënt en met veel plezier aan jouw display. Vertel, wat kunnen we voor jou betekenen?

 

Portfolio

Voor wie wij produceren

Zie hier een aantal van onze klanten waarvoor wij al 15 jaar displays ontwerpen en produceren.

Waarom kiezen voor XCJ

Wat zijn de voordelen van toonbankdisplays voor mijn bedrijf?

Toonbankdisplays zijn perfect voor het presenteren van producten op een prominente en overzichtelijke manier. Ze trekken de aandacht van klanten, stimuleren impulsaankopen en helpen bij het bevorderen van merkherkenning.

Kunnen toonbankdisplays worden aangepast aan de specifieke behoeften van mijn winkel?

Ja, XCJ biedt maatwerkopties voor toonbankdisplays, inclusief verschillende formaten, materialen, kleuren en ontwerpen om te voldoen aan de unieke behoeften van uw winkel.

Zijn toonbankdisplays geschikt voor verschillende soorten producten?

Ja, toonbankdisplays kunnen worden aangepast voor een breed scala aan producten, zoals cosmetica, snoep, sieraden, en meer. XCJ kan adviseren over de beste oplossingen voor uw specifieke producten.

Hoe kan ik contact opnemen met XCJ voor meer informatie over toonbankdisplays?

U kunt XCJ bereiken via telefoon op 055-5786129 of per e-mail op info@xcj.nl. Ook kunt u het contactformulier invullen op hun website voor een snelle reactie.