Home   ›   Toonbankdisplays

Toonbank display

Uw product op de juiste manier uitlichten doet u met een toonbank display. De meeste aankoopbeslissingen worden binnen een paar seconden op de winkelvloer gemaakt. Daarom wilt u het beste design om een product op te laten vallen en de aandacht van de klanten te trekken. XCJ maakt hiervoor toonbankdisplays, volledig voor u op maat gemaakt.

Waarom een toonbank display?

Toonbankdisplays presenteren uw producten of een aantal producten op de toonbank van de winkel. Met toonbankdisplays, daarom ook wel counterdisplays genoemd, wordt voor één laatste keer de aandacht van de klant getrokken. Het doel van deze displays is om gezien te worden. Ze verhogen de zichtbaarheid van uw producten. Toonbankdisplays worden ontworpen om de aandacht van klanten te trekken terwijl ze in de rij wachten of wanneer ze hun aankopen afrekenen.

U kunt verschillende producten of samples van uw producten plaatsen in toonbankdisplays. Dit soort displays zijn daarom erg geschikt voor onder andere de farmaceutische producten, cosmetica, voedingsmiddelen of zelfs kleine accessoires in bijvoorbeeld een winkel voor kantoorproducten. U kunt het zo gek niet bedenken, een speciale toonbankdisplay van XCJ zorgt ervoor dat uw product opvalt.

Bel me terug

Trek de aandacht van uw klanten

Een goede toonbank display is niet te vermijden voor de klant. Niet omdat deze midden voor de kassa wordt neergezet, maar omdat deze opvalt. Producten die op een toonbankdisplay worden gepresenteerd, krijgen meer aandacht dan wanneer uw product in de schappen ligt. Een toonbankdisplay hoeft ook niet groot te zijn. U kunt op een handige manier uw producten kwijt in de vaak beperkte ruimte op een toonbank.

Toonbankdisplays zijn een effectieve manier om de verkoop van een specifiek product te stimuleren. Een mooi ontworpen toonbankdisplay kan zorgen voor een impulsaankoop bij de klant omdat ze niet bewust naar het product zochten. Het maakt last-minute aankopen een stuk aantrekkelijker. Ook voor de promotie van uw product op andere plekken in de winkel kunt u bij XCJ terecht. Zo produceren wij ook vloerdisplaysschapdisplaysPOS-displays en winkeldisplays.

 1. Contact

  Op zoek naar hoogwaardige displays? Daar kunnen wij u mee helpen. Via het contactformulier maakt u eenvoudig uw interesse kenbaar. Wij nemen contact met u op en en horen graag uw wensen aan voor volledig op maat gemaakte displays.

 2. Design

  Aan de hand van uw briefing gaan wij aan de slag. Op basis van uw input maken wij een ontwerp, dat past bij uw merk, bedrijf en product.

 3. Offerte

  Tevreden over het design? Dan maken wij op basis hiervan een offerte.

 4. Eerste sample

  Wij maken een eerste, daadwerkelijk model. Als u tevreden bent starten wij met de productie van de rest. Van ontwerp tot fullfilment en handling, XCJ heeft alles in eigen beheer.

 5. Levering

  Als alle displays gereed zijn, worden deze afgeleverd. Nu kunt u op hoogwaardige wijze uw producten promoten.

Toonbankdisplay op maat

Elk product is uniek, daarom worden alle toonbankdisplays bij XCJ op maat gemaakt voor uw product. Om uw product zo goed mogelijk te presenteren, stemmen wij de displays af op uw wensen. Bij het kiezen van het juiste materiaal voor de toonbankdisplays houden we rekening met verschillende factoren die de displays kunnen aantasten zoals zonlicht en transport, maar ook het gewicht van het te presenteren product.

Er zijn eindeloze mogelijkheden als het gaat om het produceren van een toonbankdisplay. Niet alleen is het ontwerp volledig uniek, ook kunt u kiezen tussen verschillende materialen. De meeste toonbankdisplays worden gemaakt van karton, maar kunnen bij ons ook worden vervaardigd in onder andere kunststofhoutmetaal of plexiglas en acrylaat. Ieder materiaal kent zijn eigen voordelen en mogelijkheden om te personaliseren. Neem voor de mogelijkheden voor contact met ons op.

Toonbankdisplays bij XCJ

Bij het ontwikkelen van toonbankdisplays komen veel dingen kijken, van kennis over marketingstrategieën en druktechnieken tot de beschikbaarheid over productie en transport. XCJ heeft al deze kennis in huis. Wij zijn uw betrouwbare partij voor het ontwerpen en produceren van uw toonbankdisplays. Er staat een creatief en ervaren team voor u klaar om samen met u een display te creëren voor uw product.

Naast toonbankdisplays kunt u bij ons ook terecht voor andere promotionele activiteiten, zoals vloerdisplays en verpakkingsmateriaal. Nadat de producten gevouwen en gevuld zijn in ons logistieke centrum, verpakken wij de producten voor een schadevrije verzending.

Ontdek de mogelijkheden

Wilt u meer weten over onze toonbankdisplays of heeft u vragen over een van onze andere diensten? Neem vandaag nog contact met ons op via het contactformulier. Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt ons bereiken door te mailen naar info@xcj.nl of te bellen naar +31 55 578 61 29 of +31 6 22 40 64 76. Ons team staat voor u klaar met advies dat bij uw wensen past.

Portfolio

A.Vogel Hotspot Vrouw

A .Vogel menstruatie- en overgangsproducten. Deze “Hotspotdisplay” staat in het schap bij Kruidvat. Door de rechte…

Lees verder

Voor wie wij produceren

Zie hier een aantal van onze klanten waarvoor wij al 15 jaar displays ontwerpen en produceren.

Waarom kiezen voor XCJ

Wat zijn de voordelen van toonbankdisplays voor mijn bedrijf?

Toonbankdisplays zijn perfect voor het presenteren van producten op een prominente en overzichtelijke manier. Ze trekken de aandacht van klanten, stimuleren impulsaankopen en helpen bij het bevorderen van merkherkenning.

Kunnen toonbankdisplays worden aangepast aan de specifieke behoeften van mijn winkel?

Ja, XCJ biedt maatwerkopties voor toonbankdisplays, inclusief verschillende formaten, materialen, kleuren en ontwerpen om te voldoen aan de unieke behoeften van uw winkel.

Zijn toonbankdisplays geschikt voor verschillende soorten producten?

Ja, toonbankdisplays kunnen worden aangepast voor een breed scala aan producten, zoals cosmetica, snoep, sieraden, en meer. XCJ kan adviseren over de beste oplossingen voor uw specifieke producten.

Hoe kan ik contact opnemen met XCJ voor meer informatie over toonbankdisplays?

U kunt XCJ bereiken via telefoon op 055-5786129 of per e-mail op info@xcj.nl. Ook kunt u het contactformulier invullen op hun website voor een snelle reactie.