Home   ›   Flankdisplays

Flankdisplays op maat

Op zoek naar een flankdisplay voor in je winkel? Bij XCJ kun je terecht voor maatwerk displays voor aan de ‘flanken’ van het gangpad. Dit is immers de ideale plek om bepaalde producten of acties in de schijnwerper te zetten. Talloze winkels en retailers gingen je al voor en kozen voor XCJ voor het ontwerp, de productie en levering van hun flankdisplays.

Wil je ook een of meerdere (permanente) flankdisplays laten ontwerpen en produceren door ons? Neem gerust met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

De voordelen van flankdisplays bij XCJ

XCJ is dé aangewezen leverancier van maatwerk flankdisplays in de retail. Waarom? Heel eenvoudig:

 • Maatwerk flank displays: we ontwikkelen de displays uiteraard in overleg – op deze manier ontwikkelen we de perfecte display voor in jouw winkel(s);
 • Eindeloze mogelijkheden: zowel qua design als op gebied van materiaal (kartonnen displays of van hout, metaal of kunststof)
 • Alles van A t/m Z geregeld: wij nemen al het werk uit handen, van het ontwerp tot de bezorging en, eventueel, de montage;
 • 15 jaar ervaring: al meer dan 15 jaar toonaangevend op gebied van maatwerk (flank)displays in de retail, in het bijzonder in en voor de farmaceutische en cosmetische industrie (apotheken, drogisterijen en supermarkten);

Bel me terug

Maatwerk displays voor jouw winkel(s)

Wij leveren altijd maatwerk. Dit betekent dat we jouw visie vertalen naar een unieke, originele en creatieve flankdisplay die aansluit op de doelgroep, het karakter van je winkel en de te verkopen producten. Je hebt onder andere keuze uit flankdisplays van verschillende materialen (karton, kunststof, metaal of hout).

Aansprekend flankdisplay design

Natuurlijk nemen wij het design van de flankdisplay op ons. Dankzij onze ervaring en expertise weten we precies hoe we een aansprekend display moeten ontwerpen en met welke zaken we rekening moeten houden (opschriften, bescherming artikelen, et cetera). Het display moet de aandacht van de klant trekken, de producten in de schijnwerper zetten en uitnodigen tot een aankoop. Daarnaast is het van belang dat het display past bij het karakter van de winkel en het product en goed tot zijn recht komt op de beoogde locatie in de winkel. Overigens betekent dit niet dat je geen invloed heeft op het ontwerp. Tijdens het proces overleggen we regelmatig – zo komen we samen ongetwijfeld tot een flankdisplay die helemaal naar wens is. Dit deden we immers voorheen ook met en voor talloze andere retailers!

Wij regelen alles van A tot Z

Wij ontwikkelen, ontwerpen en produceren de flankdisplays niet alleen, maar leveren deze ook. Tijdens het ontwerp en de productie van de display houden we al rekening met de verzendbaarheid en gemak van in elkaar zetten. Heb je liever dat wij de displays in de winkel in elkaar zetten? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

 1. Contact

  Op zoek naar hoogwaardige displays? Daar kunnen wij u mee helpen. Via het contactformulier maakt u eenvoudig uw interesse kenbaar. Wij nemen contact met u op en en horen graag uw wensen aan voor volledig op maat gemaakte displays.

 2. Design

  Aan de hand van uw briefing gaan wij aan de slag. Op basis van uw input maken wij een ontwerp, dat past bij uw merk, bedrijf en product.

 3. Offerte

  Tevreden over het design? Dan maken wij op basis hiervan een offerte.

 4. Eerste sample

  Wij maken een eerste, daadwerkelijk model. Als u tevreden bent starten wij met de productie van de rest. Van ontwerp tot fullfilment en handling, XCJ heeft alles in eigen beheer.

 5. Levering

  Als alle displays gereed zijn, worden deze afgeleverd. Nu kunt u op hoogwaardige wijze uw producten promoten.

Meer dan alleen flankdisplays

Overigens leveren wij veel meer dan alleen flankdisplays. Retailers kunnen bij ons ook terecht voor:

Bekijk ons portfolio

Benieuwd naar hoe wij anderen hebben geholpen? Bekijk dan onze portfolio. Hier zie je wat er allemaal mogelijk is én voor welke retailers we allemaal flank displays hebben gemaakt. Ook kun je een kijkje nemen op onze social media kanalen.

Neem direct contact op!

Neem contact met ons op, dan bespreken we samen of en hoe we je verder kunnen helpen. Misschien heb je wel een bepaalde display voor ogen of heb je specifieke vragen over onze werkwijze, gebruikte materialen of eerder ontworpen flankdisplays. Wat voor vraag je ook hebt: neem gerust contact met ons op. Dit kan door ons te bellen op +31 (0)55 578 61 29 of een mailtje te sturen naar info@xcj.nl

Portfolio

Mycosan display

Mycosan display Klant: OTC medical Healthdisplay bij KruidvatDeze display komt in het stalen presentatie rek “De…

Lees verder

Voor wie wij produceren

Zie hier een aantal van onze klanten waarvoor wij al 15 jaar displays ontwerpen en produceren.

Waarom kiezen voor XCJ

Meer weten over FSC gecertificeerde displays van XCJ? Neem contact met ons op!