Home   ›   Counterdisplays

Counter displays laten maken?

Counter displays op maat laten maken? Omdat de meeste aankoopbeslissingen binnen een paar seconden worden gemaakt, is het van belang dat je product meteen opvalt. Hiervoor kun je gebruik maken van een display counter, ook wel een toonbankdisplay genoemd. Dit counter display trekt de aandacht van klanten, doordat de display het desbetreffende product op de juiste manier uitlicht. Acties van XCJ zie je! Neem gerust een kijkje tussen de creaties die we door de jaren heen ontworpen hebben en neem contact op voor meer informatie.

Wat zijn counter displays?

Counter displays zorgen ervoor dat je de aandacht trekt van bezoekers van een bepaalde winkel. Om die reden draait het realiseren van een counter display niet alleen om zien, maar ook om gezien worden op het juiste moment. Wist je dat een counter display leidt tot meer impulsaankopen, en daarmee een verhoging van de omzet van uw winkel? Na het zien van een goed ontworpen counter display is een klant van een dierenwinkel bijvoorbeeld geneigd om toch nog een aantal snacks voor zijn of haar huisdier te kopen.

Hoe werken counter displays?

Counter displays zijn niet enkel visuele middelen, ze zijn namelijk strategisch geplaatst om de klantervaring te optimaliseren en het productbewustzijn te vergroten. Kenmerkend voor counter displays is dat ze vaak compact zijn en ontworpen om op toonbanken of kassa’s te staan, waar er vrij minimale ruimte beschikbaar is. Door de interactie met je klant aan te gaan, kunnen counter displays het merkverhaal overbrengen. Het display moet goed ontworpen zijn, zodat ze de essentie van het product of het merk presenteren. Een weloverwogen ontwerp kan de zichtbaarheid verhogen en aanzetten tot aankopen, wat leidt tot een uiteindelijke toename in de verkoop.

Bel me terug

Exact op maat

Ieder product is anders. Daarom maken wij alle counter displays die we ontwerpen en produceren, geheel op maat. Zo kunnen we de counter display in ieder denkbaar materiaal voor je produceren. Wil je dat we hem maken van karton, metaal, hout, kunststof of van een ander materiaal? Geen probleem! De mogelijkheden zijn ontelbaar. Uiteraard houden we tijdens het kiezen van geschikt materiaal ook rekening met allerlei factoren, waaronder met zonlicht, maar ook met het gewicht, transport en de plaatsbaarheid. Echter zijn alle displays, ongeacht het materiaal, van hoge kwaliteit en zeer stevig, zodat het display gezien wordt. En dat is nou precies het doel van een counter display van XCJ!

 1. Contact

  Op zoek naar hoogwaardige displays? Daar kunnen wij u mee helpen. Via het contactformulier maakt u eenvoudig uw interesse kenbaar. Wij nemen contact met u op en en horen graag uw wensen aan voor volledig op maat gemaakte displays.

 2. Design

  Aan de hand van uw briefing gaan wij aan de slag. Op basis van uw input maken wij een ontwerp, dat past bij uw merk, bedrijf en product.

 3. Offerte

  Tevreden over het design? Dan maken wij op basis hiervan een offerte.

 4. Eerste sample

  Wij maken een eerste, daadwerkelijk model. Als u tevreden bent starten wij met de productie van de rest. Van ontwerp tot fullfilment en handling, XCJ heeft alles in eigen beheer.

 5. Levering

  Als alle displays gereed zijn, worden deze afgeleverd. Nu kunt u op hoogwaardige wijze uw producten promoten.

Benodigde kennis en creativiteit

Bij het ontwerpen en produceren van een counter display komt meer kijken dan men in eerste instantie denkt. Het is namelijk een vak apart. Zo moet men beschikken over kennis over allerlei zaken, waaronder over verschillende marktstrategieën en doelgroepen. Maar ook de benodigde creativiteit, kennis van vervoerbaarheid, productie én druktechniek zijn geen overbodige luxe bij het creëren van counter displays. Wij beschikken over jarenlange ervaring en werken met veel plezier aan ieder product. We adviseren, denken mee en verrassen, zodat werk dat uit onze handen komt gezien wordt.

Van counter displays tot vloerdisplays

Naast counter displays die gezien worden, ontwerpen we ook allerlei andere producten. Hierbij kun je denken aan vloerdisplays, kartonnen displays en toonbankdisplays, schapdisplays, flankdisplays, kassakoopjedisplays, shop-in-shop displays, maar ook aan POS-materiaal. Doordat wij al meer dan 15 jaar promotie- en verpakkingsmateriaal ontwerpen en produceren, is geen uitdaging ons te gek. We kunnen de displays en het POS-materiaal zelfs voor je vouwen, vullen en verzenden in ons logistieke centrum in Hasselt, nabij Zwolle. Zodoende hoef jij je nooit meer zorgen te maken over de deadline van de lancering van een product. Wij nemen je die zorgen uit handen.

Counter displays laten produceren?

Wil je een counter display laten produceren die gezien mag worden of ben je benieuwd naar de mogelijkheden bij XCJ? Neem voor meer informatie over wat we zoal voor je kunnen betekenen, gerust contact op. Het is mogelijk om contact op te nemen door je vraag en contactgegevens achter te laten in het contactformulier, maar ook door te bellen naar tel. +31 (0)55 578 61 29 of mob. +31 (0)6 22 40 64 76. Liever mailen? Stuur dan een e-mail naar info@xcj.nl. Vervolgens komen we zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie. Snel, effectief en krachtig.

Portfolio

Voor wie wij produceren

Zie hier een aantal van onze klanten waarvoor wij al 15 jaar displays ontwerpen en produceren.

Waarom kiezen voor XCJ

Meer weten over FSC gecertificeerde displays van XCJ? Neem contact met ons op!

Wat betekent een counter display?

Een counter display is eigenlijk de Engelse benaming van een toonbankdisplay. Dit display wordt ingezet om bij de kassa een product te presenteren, wat vaak gepaard gaat met een speciale aanbieding of een nieuw product.

Wat zijn toonbankdisplays?

Toonbankdisplays zijn displays die, zoals de naam al zegt, op een toonbank staan. Bij de kassa staan deze displays vaak op ooghoogte, dit wordt gedaan om het product meer te laten opvallen. Enkele voorbeelden van producten die in toonbankdisplays worden verkocht, zijn batterijen, kauwgom en mascara’s.

Wat is het belang van toonbankdisplays?

Het belang van een toonbankdisplay is dat een product extra goed wordt gepresenteerd. Bij de kassa rekent de klant af, daarom is het belangrijk dat een toonbankdisplay er zo uitnodigend mogelijk uitziet en de klant in een seconde kan overtuigen om een aankoop van het product te doen.

Wat is een displayverpakking?

Een displayverpakking is eigenlijk een doos die voorzien is van een openstaande flap. De displayverpakking bevordert de verkoop van een product, omdat er op de openstaande flap meer informatie over het product of de aanbieding staat.