Home   ›   POS displays

POS display

POS display op maat laten maken? POS materiaal, oftewel point of sale display materiaal, is een krachtige marketingtool die wordt gebruikt om producten op een opvallende manier te presenteren op het punt van verkoop. Het omvat verschillende soorten materiaal, zoals banners, schapkaarten en complete winkeldisplays. Het belangrijkste doel van POS materiaal is om de aandacht van potentiële klanten te trekken en hen te verleiden tot aankoop. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bel me terug

Doeltreffende POS display materiaal

Point of sale (POS) materiaal is essentieel voor moderne marketingstrategieën. Het bestaat uit diverse visuele elementen, zoals fysieke displays en schapkaarten, die op strategische locaties in winkels worden geplaatst. Dit materiaal trekt de aandacht van consumenten en speelt een cruciale rol bij het beïnvloeden van aankoopbeslissingen. Door opvallende visuals, merkidentiteit en overtuigende boodschappen te combineren, creëert een POS display een impactvolle winkelervaring. Het vergroot de merkbekendheid, stimuleert impulsaankopen en verhoogt de verkoopresultaten. Of het nu gaat om promotionele campagnes, seizoensgebonden aanbiedingen of product lanceringen, point of sale materiaal is een krachtige tool die helpt bij het bereiken van succes in de detailhandel.

De voordelen van een POS display

Wat zijn de voordelen van een POS display? We vertellen het je graag:

 • Verbeterde productzichtbaarheid: door gebruik te maken van POS materiaal kun je je producten op een prominente manier presenteren, waardoor ze opvallen tussen andere producten in de winkel. Dit vergroot de kans dat klanten je producten opmerken en er interesse in tonen.
 • Verhoogde merkbekendheid: POS materiaal biedt ook de mogelijkheid om je merk op een effectieve manier te promoten. Je kunt je logo, slogan en andere merkelementen opnemen in het display materiaal, waardoor klanten een blijvende indruk van je merk krijgen.
 • Stimulering van impulsaankopen: door je producten op een aantrekkelijke manier te presenteren, moedig je impulsaankopen aan. Klanten worden verleid om iets te kopen wat ze eigenlijk niet van plan waren, simpelweg omdat het er aantrekkelijk uitziet.
 • Seizoensgebonden promoties: point of sale materiaal biedt flexibiliteit en stelt je in staat om seizoensgebonden promoties en aanbiedingen te communiceren. Pas je displaymateriaal aan op specifieke feestdagen of evenementen, waardoor je producten nog aantrekkelijker worden voor potentiële klanten.
 1. Contact

  Op zoek naar hoogwaardige displays? Daar kunnen wij u mee helpen. Via het contactformulier maakt u eenvoudig uw interesse kenbaar. Wij nemen contact met u op en en horen graag uw wensen aan voor volledig op maat gemaakte displays.

 2. Design

  Aan de hand van uw briefing gaan wij aan de slag. Op basis van uw input maken wij een ontwerp, dat past bij uw merk, bedrijf en product.

 3. Offerte

  Tevreden over het design? Dan maken wij op basis hiervan een offerte.

 4. Eerste sample

  Wij maken een eerste, daadwerkelijk model. Als u tevreden bent starten wij met de productie van de rest. Van ontwerp tot fullfilment en handling, XCJ heeft alles in eigen beheer.

 5. Levering

  Als alle displays gereed zijn, worden deze afgeleverd. Nu kunt u op hoogwaardige wijze uw producten promoten.

Hoe werkt het?

XCJ: maatwerkoplossingen voor jouw behoeften

We begrijpen dat elk bedrijf uniek is en specifieke vereisten heeft als het gaat om point of sale materiaal. Daarom bieden we maatwerkoplossingen die aansluiten bij jouw specifieke behoeften. Of je nu op zoek bent naar opvallende posters, aantrekkelijke schapkaarten of volledig aangepaste winkeldisplays, wij realiseren het voor je. Bij XCJ werken we met ervaren professionele ontwerpers en drukkers om ervoor te zorgen dat jouw displaymateriaal er perfect uitziet en voldoet aan jouw wensen. Hierbij luisteren we naar jouw ideeën en behoeftes om ervoor te zorgen dat het eindresultaat volledig voldoet aan jouw verwachtingen.

Enkele voorbeelden van displays waarvoor je ons in kan schakelen, zijn vloerdisplays, counterdisplays en toonbankdisplays. Hierbij is het ook mogelijk om de keuze te maken voor een kartonnen of metalen display. Afhankelijk van je producten, ideeën en behoeftes ontwikkelen wij een display dat bij jouw merk past.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Ontdek de kracht van XCJ en schakel ons in om jouw POS display volledig op maat te ontwikkelen. Wij betrekken je van het begin tot het eind van het project, want samen komen we tot het beste resultaat. Heb je vragen of wil je meer informatie ontvangen? Neem gerust contact op via ons contactformulier, telefoonnummer of door een e-mail te sturen naar info@xcj.nl.

Portfolio

A.Vogel Hotspot Vrouw

A .Vogel menstruatie- en overgangsproducten. Deze “Hotspotdisplay” staat in het schap bij Kruidvat. Door de rechte…

Lees verder

Ontwerp je eigen POS display

Met een POS display trek je de aandacht van het winkelend publiek. In de cosmetische en farmaceutische industrie is de beleving en het inwinnen van goed advies heel belangrijk. Displays helpen hieraan mee door de voordelen van het product uit te lichten. Wil je een lading POS displays bestellen voor je winkel of drogist? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Contact opnemen kan door te bellen naar +31 (0)55 578 61 29 of via +31 (0)6 22 40 64 76. Je mag ook een e-mail sturen of het contactformulier invullen. Heb je een vraag of wens je meer informatie? Ook dan zijn we gewoon te bereiken.

Voor wie wij produceren

Zie hier een aantal van onze opdrachtgevers waarvoor wij displays ontwerpen en produceren.

Wat is een Point of Sale (POS) display en hoe verschilt het van andere soorten displays?

Een Point of Sale display is een specifiek type winkeldisplay dat is ontworpen om de verkoop te stimuleren op het moment van aankoop. In tegenstelling tot reguliere displays is een POS-display strategisch geplaatst bij de kassa of in de directe nabijheid van de kassa om impulsieve aankopen te bevorderen.

Zijn POS-displays effectief voor alle soorten producten?

Ja, POS-displays kunnen effectief zijn voor verschillende producten en industrieën. Ze worden vaak gebruikt voor seizoensgebonden items, nieuwe productlanceringen en promoties. De sleutel is om het display zo te ontwerpen dat het de aandacht van klanten trekt en hen aanzet tot aankoop.

Kunnen POS-displays worden aangepast aan de branding van mijn product?

Absoluut, veel fabrikanten bieden op maat gemaakte POS-displays die volledig kunnen worden aangepast aan de branding en specifieke eisen van een product. Van logo’s tot kleurenschema’s, een op maat gemaakt POS-display kan naadloos passen bij de visuele identiteit van een merk.

Zijn POS-displays duurzaam en herbruikbaar?

Ja, duurzaamheid is een overweging bij de productie van POS-displays. Veel fabrikanten gebruiken materialen die zowel duurzaam als recyclebaar zijn. Bovendien kunnen sommige POS-displays worden ontworpen met herbruikbaarheid in gedachten, waardoor ze kosteneffectieve langetermijnoplossingen zijn voor promoties en marketing.