Home   ›   Schapdisplays

Schapdipsplays laten maken

Een schapdisplay is de ideale manier om een product te laten opvallen in een volle winkel. Schapdisplays worden vaak gebruikt voor tijdelijke acties of nieuwe producten. Wanneer er tal van producten in een winkel liggen, wil je ervoor zorgen dat een mooi display de aandacht van de consument trekt en de boodschap duidelijk is. XCJ kan je daarmee helpen. Al meer dan 15 jaar hebben wij ervaring met het ontwikkelen van winkeldisplays: van toonbank-, tot vloer- tot hotspotdisplays.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op via het contactformulier en we helpen je graag verder aan je op maat gemaakte schapdisplay.

Unieke schapdisplays op maat

Het is mogelijk dat de beschikbare ruimte op je winkelvloer minimaal is. Hierdoor is het niet mogelijk om uitgebreide vloerdisplays of presentatiezuilen te plaatsen. Een schapdisplay plaats je in het schap. Over het algemeen zijn ze relatief klein, maar dit betekent niet dat ze minder effectief zijn. Door middel van een schapdisplay gebruik je je schapruimte optimaal en overtuig je de consument nog steeds om het product te kopen. Wij ontwerpen schapdisplays in universele standaardmaten en zorgen ervoor dat uw product en merk naar voren komt.

Bel me terug

Waarom XCJ?

XCJ is je specialist voor al je maatwerk displays:

 • Displays compleet op maat geproduceerd
 • Eindeloze materiaalmogelijkheden
 • Van ontwerp tot productie
 1. Contact

  Op zoek naar hoogwaardige displays? Daar kunnen wij u mee helpen. Via het contactformulier maakt u eenvoudig uw interesse kenbaar. Wij nemen contact met u op en en horen graag uw wensen aan voor volledig op maat gemaakte displays.

 2. Design

  Aan de hand van uw briefing gaan wij aan de slag. Op basis van uw input maken wij een ontwerp, dat past bij uw merk, bedrijf en product.

 3. Eerste sample

  Tevreden over het design? Wij maken dan een eerste, daadwerkelijk model. Als u tevreden bent starten wij met de productie van de rest. Van ontwerp tot fullfilment en handling, XCJ heeft alles in eigen beheer.

 4. Levering

  Als alle displays gereed zijn, worden deze afgeleverd. Nu kunt u op hoogwaardige wijze uw producten promoten.

Kennis en creativiteit

Kennis en creativiteit zijn de reden waarom wij bij XCJ al jaren ervaring hebben met het ontwikkelen van POS (point of sale) materiaal. Het is natuurlijk ook een vak apart. Bij ons ben je aan het juiste adres wanneer je zelf input hebt en weet wat je wilt. Samen ontwerpen we een schapdisplay die extra omzet genereert. Ons team is deskundig op het gebied van druktechnieken, consumentengedrag en marktstrategieën. Wij weten precies hoe het brein van de consument werkt en hoe je hierop in kan spelen door middel van een winkeldisplay.

Samen een schapdisplay ontwerpen

Bij het laten maken van een schapdisplay denken wij altijd met je mee. Je geeft aan wat je wensen zijn. Wanneer wij denken dat het beter zou zijn om een ander soort materiaal te gebruiken vanwege bepaalde factoren, dan geven we dat aan. Het moet namelijk goed passen bij het product, winkel of het merk. Maar ook factoren zoals direct zonlicht en kleurgebruik spelen een rol. We willen uiteraard dat je het meeste uit je schapdisplay haalt. Samen zorgen we ervoor dat we op een oplossing komen waar we beide blij mee zijn.

Soorten displays

Schapdisplays zijn niet de enige soort displays waar wij aan werken. Onze ervaring met het creëren van winkeldisplays strekken zich over vele soorten en winkels. Wist je dat onze producten te vinden zijn in apotheken, drogisterijen en supermarkten over het hele land? De soorten displays waar wij je mee kunnen helpen, zijn:

Schapdisplay nodig? Wij helpen je graag verder

Neem gerust contact op wanneer je meer informatie wilt ontvangen over het laten ontwerpen van een schapdisplay. In ons contactformulier kan je je vraag en contactgegevens achterlaten. Liever een e-mail sturen? Je kans ons bereiken op het e-mailadres info@xcj.nl. Voor direct telefonisch contact bel je naar +31 (0)55 578 61 29 of +31 (0)6 22 40 64 76. Ons team bij XCJ helpt je met alle plezier verder met het verwezenlijken van jouw displays.

Portfolio

Etos thematafel display

OTC Medical Product: Perskindol Deze thematafel display wordt zonder topkaartje geplaatst.de dispenser met gratis sachets staat…

Lees verder

A.Vogel Hotspot Vrouw

A .Vogel menstruatie- en overgangsproducten. Deze “Hotspotdisplay” staat in het schap bij Kruidvat. Door de rechte…

Lees verder

Voor wie wij produceren

Zie hier een aantal van onze opdrachtgevers waarvoor wij displays ontwerpen en produceren.

Meer weten over FSC gecertificeerde displays van XCJ? Neem contact met ons op!