Home   ›   Toonbankdisplays

Counter displays laten maken?

Counter displays op maat laten maken? Omdat de meeste aankoopbeslissingen binnen een paar seconden worden gemaakt, is het van belang dat je product meteen opvalt. Hiervoor kun je gebruik maken van een display counter, ook wel een toonbankdisplay genoemd. Dit display trekt de aandacht van klanten, doordat de display het desbetreffende product op de juiste manier uitlicht. Acties van XCJ zie je! Neem gerust een kijkje tussen de creaties die we door de jaren heen ontworpen hebben en neem contact op voor meer informatie.

Counter displays

Counter displays zorgen ervoor dat je de aandacht trekt van bezoekers van een bepaalde winkel. Om die reden draait het realiseren van een counter display niet alleen om zien, maar ook om gezien worden op het juiste moment. Wist je dat een counter display leidt tot meer impulsaankopen, en daarmee een verhoging van de omzet van uw winkel? Na het zien van een goed ontworpen counter display is een klant van een dierenwinkel bijvoorbeeld geneigd om toch nog een aantal snacks voor zijn of haar huisdier te kopen.

Exact op maat

Ieder product is anders. Daarom maken wij alle counter displays die we ontwerpen en produceren, geheel op maat. Zo kunnen we de counter display in ieder denkbaar materiaal voor je produceren. Wil je dat we hem maken van karton, metaal, hout, kunststof of van een ander materiaal? Geen probleem! De mogelijkheden zijn ontelbaar. Uiteraard houden we tijdens het kiezen van een geschikt materiaal ook rekening met allerlei factoren, waaronder met zonlicht, maar ook met het gewicht, transport en de plaatsbaarheid. Echter zijn alle displays ongeacht het materiaal, van hoge kwaliteit en zeer stevig, zodat het display gezien wordt. En dat is nou precies het doel van een counter display van XCJ!

Benodigde kennis en creativiteit

Bij het ontwerpen en produceren van bijvoorbeeld een counter display, komt meer kijken dan men in eerste instantie denkt. Het is namelijk een vak apart. Zo moet men beschikken over kennis over allerlei zaken, waaronder over verschillende marktstrategieën en doelgroepen. Maar ook de benodigde creativiteit, kennis van vervoerbaarheid, productie én druktechniek zijn geen overbodige luxe. Wij beschikken over jarenlange ervaring en werken met veel plezier aan ieder product. We adviseren, denken mee en verrassen, zodat werk dat uit onze handen komt gezien wordt.

Van counter displays tot vloerdisplays

Naast counter displays die gezien worden, ontwerpen we ook allerlei andere producten. Hierbij kun je denken aan vloerdisplays, kartonnen displays en toonbankdisplays, maar ook aan POS-materiaal. Doordat wij al meer dan 15 jaar promotie- en verpakkingsmateriaal ontwerpen en produceren, is geen uitdaging ons te gek. Acties van XCJ, zie je! We kunnen de displays en het POS-materiaal zelfs voor je vouwen, vullen en verzenden in ons logistieke centrum in Hasselt, nabij Zwolle. Zodoende hoef jij je nooit meer zorgen te maken over de deadline van de lancering van een product. Wij nemen je die zorgen uit handen.

Counter displays laten produceren?

Wil je een counter display laten produceren die gezien wordt, of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem voor meer informatie over wat we zoal voor je kunnen betekenen gerust contact op. Het is mogelijk om contact op te nemen door je vraag en contactgegevens achter te laten in het contactformulier, maar ook door te bellen naar tel. +31 (0)55 578 61 29 of mob. +31 (0)6 22 40 64 76. Liever mailen? Stuur dan een e-mail naar info@xcj.nl. Vervolgens komen we zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie. Snel, effectief en krachtig.

 

Voor wie wij produceren

Zie hier een aantal van onze klanten waarvoor wij al 15 jaar displays ontwerpen en produceren.

Waarom kiezen voor XCJ

Meer weten over FSC gecertificeerde displays van XCJ? Neem contact met ons op!