Referenties

Tevreden relaties hebben en houden we graag. Dat onze relaties tevreden zijn hoeven we eigelijk niet te bewijzen. Onze stroom aan producties en de diversiteit daarvan bewijst dat we goed zijn in wat we doen en goed genoeg om klanten vaker bij XCJ producties terug te laten komen. Toch vroegen we een aantal van onze opdrachtgevers wat over hun ervaringen met XCJ te delen.

Bel me terug

Voorbeelden

Uw display, onze zorg

Met onze jarenlange ervaring halen we veel werk uit uw handen. We zorgen er altijd voor dat onze afgevulde vloerdisplays ongeschonden de winkelvloer bereiken. Retailers vinden het belangrijk dat actiedisplays makkelijk plaatsbaar zijn en tóch opvallen zonder een sta-in-de-weg te zijn. Wij zijn bekend met de aanleverspecificaties van DIO, Etos, Kruidvat en Trekpleister. Uw product wordt hierdoor echt gezien en de omloopsnelheid wordt verhoogd.

Meer informatie

Alle soorten vloerdisplays

Nagenoeg alle soorten vloerdisplays zijn bij ons bekend; we maken bijvoorbeeld Roll dolly displays, losstaande presentatiedisplays, blow ups van verpakkingen of staande platen met producthaken. Onze displays zijn van 1,5 mm of 3 mm golfkarton, Dubbel EE, massief karton of een combinatie van deze materialen. Omdat we in veel gevallen zelf invouwen, afvullen en inpakken zoeken we altijd naar de meest efficiënte constructie, afgestemd op de inhoud.

Meer informatie

Displays op maat

Wij ontwerpen en produceren al 15 jaar met veel succes vloerdisplays voor de cosmetische en farmaceutische industrie. We zorgen in overleg met u voor een design waar de consument niet omheen kan en houden daarbij rekening met de betaalbaarheid en stevigheid van het ontwerp. Wij maken displays op maat en overleggen het ontwerp tot het geheel aan uw wensen voldoet.

Meer informatie

Boobilicious verpakking

Home | We ontwikkelden én produceerden het doosje voor “BOOBILICOUS” van 350 grams houtvrij offset in PMS gedrukt’ met Spot UV. Het productBoobilicous is speciaal ontwikkeld

Meer informatie

Ultrasun display

Home | Vloerdisplay van Ultrasun (OTC Medical). Deze ranke presentatie presenteert een deel van het assortiment. De producten worden netjes in rijen gescheiden per soort in

Meer informatie