Home   ›   Presentatie display op maat

Presentatie display laten maken?

Een presentatie display zorgt ervoor dat uw producten een prominente plek krijgen in een winkel. Niet voor niets heet het een presentatie display. Uw producten worden optimaal gepresenteerd aan de bezoekers van de winkel. Bij XCJ weten we als geen ander hoe we een goede presentatie display moeten maken. We houden altijd rekening met de wensen van de klant. Alleen dan creëren we de ultieme merkbeleving voor uw producten. Vooral in de cosmetische en farmaceutische industrie zijn beleving en advies erg belangrijk, maar dat geldt ook voor andere branches.

Trek de aandacht

Trek de aandacht van het winkelpubliek met een presentatiedisplay. Bij ons kunt u terecht voor o.a. toonbankdisplays, vloerdisplays, counterdisplays en shop-in-shop displays.

Uw presentatiedisplay ontworpen door XCJ:

  • Displays compleet op maat geproduceerd
  • Eindeloze mogelijkheden. Van karton tot metaal
  • Van ontwerp tot productie

Op maat gemaakt

Een presentatiedisplay moet lang meegaan en tegen een stootje kunnen. U kunt zich voorstellen dat het presentatiedisplay in een winkel nogal wat te verduren heeft. Onze displays worden gemaakt van FSC gecertificeerd karton, golfkarton, dubbel EE, massief karton, of naar wens van metaal en hout. Een combinatie van verschillende materialen is ook mogelijk. U kunt een presentatiedisplay eventueel uitbreiden met POS producten om de display nog beter tot zijn recht te laten komen. Als de displays eenmaal door onze gefabriceerd zijn worden ze altijd uiterst zorgvuldig verpakt en verstuurd, zodat het goed op de plaats van bestemming aankomt.

De beste materialen

Omdat het ontwikkelen van een display zoals een presentatie display een vak apart is, moet je over bepaalde kennis beschikken. Doordat wij beschikken over specifieke kennis over onder andere vervoerbaarheid, druktechniek, doelgroepen en marktstrategieën zijn we optimaal in staat om een display te ontwerpen dat aan je wensen voldoet. Werk dat uit onze handen komt, wordt gezien. En dat is nou precies wat de bedoeling is van een presentatie display.

Van vloerdisplays tot kartonnen displays

Naast voor een presentatie display, kun je bij ons ook terecht voor het ontwerpen en produceren van vloerdisplays, toonbankdisplays, kartonnen displays en allerlei soorten verpakkingsmateriaal. Bovendien vouwen we de verpakkingsmaterialen indien gewenst in ons logistieke centrum in Hasselt, waardoor je daar geen omkijken meer naar hebt. Doordat we de promotionele activiteiten van A tot Z voor je kunnen verzorgen, heb je geen zorgen meer over deadlines.

Meer informatie over de diensten van XCJ

Bent u op zoek naar meer informatie over wat XCJ kan betekenen wat betreft presentatiedisplays? Of andere soorten displays zoals counter displays? Neem dan gerust contact op met onze medewerkers. Dan kunnen we samen kijken hoe we uw producten onder de aandacht kunnen brengen. XCJ zorgt voor het complete proces, van ontwikkeling tot verzending. U kunt met ons in contact komen door te bellen naar (0)55 578 61 29, een email te sturen naar info@xcj.nl, of het contactformulier in te vullen.

Voor wie wij produceren

Zie hier een aantal van onze opdrachtgevers waarvoor wij displays ontwerpen en produceren.

Meer weten over FSC gecertificeerde displays van XCJ? Neem contact met ons op!