Home   ›   Presentatie display op maat

Presentatie display laten maken?

Investeren in een presentatie display? Met gebruik van dit display zorg je ervoor dat de producten die je aanbiedt direct onder de aandacht komen bij klanten. Wist je dat de meest aankoopbeslissingen in slechts een aantal seconden gemaakt worden? Om die reden is het van belang dat de klant in een oogopslag een goed beeld krijgt van het product dat je aanbiedt. Wij kunnen iedere presentatie display maken, in ieder denkbaar materiaal. Acties van XCJ zie je! En dat is nou precies wat we willen bereiken met een door ons gerealiseerd display.

Presentatie display

Een presentatie display is zeer geschikt voor het presenteren van een product. Deze displays zorgen voor een grotere omloopsnelheid en zijn breed inzetbaar, doordat je ze op verschillende plekken in de winkel neer kunt zetten. Op de vloer, op de kassa, of juist op een kopstelling of een leverancierskop. Het design van het display moet opvallen, maar ook aansluiten bij het product en de uitstraling van het desbetreffende product. Om die reden maken we ieder presentatie display geheel op maat. Hierbij houden we ten alle tijde rekening met de verzendbaarheid, functionaliteit en de produceerbaarheid.

In ieder denkbaar materiaal

Voor het produceren van een presentatie display is kennis en creativiteit nodig. Wij zijn om ieder design naar wens te realiseren, rekening houden met vormen, maten, kleuren en het lijnenspel. Voordat we starten met het ontwerpen en het produceren van het display, brengen we je wensen in kaart. Nadat je het voorlopig ontwerp goedgekeurd hebt, gaan we aan de slag met het daadwerkelijk produceren van de display. We kunnen het display in ieder denkbaar materiaal produceren. Van hout tot metaal en kunststof. Wanneer we een keuze maken uit de verschillende materialen, houden we rekening met invloeden zoals gewicht, transport en zonlicht.

Kennis van druktechniek en productie

Omdat het ontwikkelen van een display zoals een presentatie display een vak apart is, moet je over bepaalde kennis beschikken. Doordat wij beschikken over specifieke kennis over onder andere vervoerbaarheid, druktechniek, doelgroepen en marktstrategieën zijn we optimaal in staat om een display te ontwerpen dat aan je wensen voldoet. Werk dat uit onze handen komt, wordt gezien. En dat is nou precies wat de bedoeling is van een presentatie display.

Van vloerdisplays tot kartonnen displays

Naast voor een presentatie display, kun je bij ons ook terecht voor het ontwerpen en produceren van vloerdisplays, toonbankdisplays, kartonnen displays en allerlei soorten verpakkingsmateriaal. Bovendien vouwen we de verpakkingsmaterialen indien gewenst in ons logistieke centrum in Hasselt, waardoor je daar geen omkijken meer naar hebt. Doordat we de promotionele activiteiten van A tot Z voor je kunnen verzorgen, heb je geen zorgen meer over deadlines.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op!

Benieuwd naar de mogelijkheden van het laten ontwerpen en produceren van een presentatie display dat aan al je wensen voldoet? Neem gerust contact op voor het inwinnen van meer informatie door te bellen naar +31 (0)55 578 61 29 of +31 (0)6 22 40 64 76. Stuur je liever een e-mail? Dan ontvangen we je e-mail graag op info@xcj.nl. Uiteraard is het ook mogelijk om je vraag en contactgegevens achter te laten in het contactformulier. Vervolgens nemen we zo snel mogelijk contact met je op. We zijn erg benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen.

Voor wie wij produceren

Zie hier een aantal van onze opdrachtgevers waarvoor wij displays ontwerpen en produceren.

Meer weten over FSC gecertificeerde displays van XCJ? Neem contact met ons op!