Home   ›   Hercertificatie ISO9001

XCJ reclameproductie weer met succes door de hercertificatie ISO9001

Onze ISO 9001 certificering betekent dat we strikte kwaliteitscontroles en continu verbeterprocessen hanteren. Hierdoor kunnen we eventuele problemen snel opsporen en oplossen, en blijven we onze processen steeds verder verbeteren. Het resultaat? Meer efficiëntie, minder fouten en meer vertrouwen van onze opdrachtgevers in wat wij doen.

Bij XCJ Reclameproductie vinden we dat kwaliteit niet alleen iets is voor het management, maar voor het hele team en de hele productieketen rondom XCJ. We zijn extra trots op de bijdrage van mijn zoon, die naast zijn studie Fiscale Economie een belangrijke rol speelt in ons kwaliteitssysteem. Op 22-jarige leeftijd biedt hij al 3 jaar administratieve ondersteuning bij XCJ en is hij medeverantwoordelijk voor de implementatie en het onderhoud van ons kwaliteitssysteem. Zijn toewijding en frisse kijk brengen waardevolle inzichten en nieuwe energie in ons bedrijf.

Met deze gedeelde verantwoordelijkheid zorgen we ervoor dat onze processen soepel verlopen en dat onze opdrachtgevers altijd producten en diensten van topkwaliteit ontvangen. Ons streven naar perfectie wordt dagelijks versterkt door de betrokkenheid van toeleveranciers en de strikte naleving van de ISO 9001 norm.

Kiezen voor XCJ Reclameproductie betekent kiezen voor betrouwbaarheid, kwaliteit en voortdurende verbetering. Onze ISO 9001 certificering is niet alleen een keurmerk, maar een belofte aan onze opdrachtgevers dat we altijd streven naar de best haalbare kwaliteit in alles wat we doen.

Meer weten of zelf ervaren hoe wij omgaan met de ontwikkeling, productie en handling van P.O.S materiaal?

www.xcj.nl info@xcj.nl +31 6 2240647