Home   ›   Ontwerp POS-materiaal

Ontwerp POS-materiaal

XCJ reclameproductie ontwerpt al 15 jaar met veel succes winkeldisplays voor de cosmetische en farmaceutische industrie. Onze vloer-, wand- en toonbankdisplays zijn in alle Nederlandse apotheken, drogisterijketens en vele supermarkten te zien. Wij werken snel en tegen scherpe tarieven. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Als wij precies weten wat u zoekt, heeft u binnen enkele dagen in huis. Als we denken te begrijpen wat u wil of nodig heeft maken we in veel gevallen een gratis onbedrukt model. Zo kunt u onze prijzen goed beoordelen en weet u precies wat u krijgt al voor dat we gaan samenwerken.

Zelf produceren of door XCJ

XCJ ontwerpt én produceert al voor veel opdrachtgevers winkeldisplays. Wij hebben dus alle benodigde kennis van materialen (karton, kunststof, staal, composiet), de wijze van vouwen, de constructieve belastbaarheid, drukformaten en -technieken, verpakbaarheid, transport en levensduur en plaatsingsbereik. U bent er dus zeker van dat wat XCJ voor u ontwerpt, voldoet aan al uw eisen én de eisen van de retailers waar uw materialen uiteindelijk terecht komen. Met behulp van augmented reality kunnen we u en uw verkooppunt laten zien wat de uitstraling van uw verpakking in de winkel is.

Uiteraard kan XCJ ook uw bedrukking vormgeven en produceren. Dan bent u helemaal verzekerd van een snelle en vlekkeloze levering van uw complete toonbank-, wand- of vloerdisplay. Met de bestanden die XCJ Design aanlevert, kunt u echter ook elders de bedrukking laten vormgeven of de display elders laten produceren.

Bel me terug