Over XCJ

XCJ (‘ik zie je’). De naam van hét bureau voor reclame en productie. Synoniem voor snel, effectief en krachtig (samen)werken via korte communicatielijnen.

Voorbeelden van onze creativiteit ziet u terug in logo’s, huisstijlen, websites, brochures, periodieken, abri’s, advertenties, direct mail, point-of-sale materialen, buitenreclame en multimediapresentaties. XCJ is allround expert in reclame en productie voor kleine, middelgrote én grote bedrijven in uiteenlopende branches.

"Zien en gezien worden"

XCJ werkt aan langlopende projecten en aan losse projecten, zonder vervolgverplichting. Voor beide telt dat wij het werk doen waar wij goed in zijn, zodat onze opdrachtgevers zich kunnen richten op het werk waar zij goed in zijn. XCJ adviseert, denkt mee, doet mee en verrast. Werk dat uit onze handen komt, wordt gezien. En dat is dus precies de bedoeling.

Bel me terug

Voorbeelden

Uw POS materiaal, onze zorg

Met onze jarenlange ervaring halen we veel werk uit uw handen. We zorgen er altijd voor dat onze materialen ongeschonden de winkelvloer bereiken. Retailers vinden het belangrijk dat actiedisplays makkelijk plaatsbaar zijn en tóch opvallen zonder een sta-in-de-weg te zijn. Wij zijn bekend met de aanleverspecificaties van DIO, Etos, Kruidvat en Trekpleister. Uw product wordt hierdoor echt gezien en de omloopsnelheid wordt verhoogd.

Meer informatie

Alle soorten materialen

Nagenoeg alle soorten displays zijn bij ons bekend; we maken bijvoorbeeld Roll dolly displays, losstaande presentatiedisplays, blow ups van verpakkingen of staande platen met producthaken. Onze displays zijn van 1,5 mm of 3 mm golfkarton, Dubbel EE, massief karton of een combinatie van deze materialen. Omdat we in veel gevallen zelf invouwen, afvullen en inpakken zoeken we altijd naar de meest efficiënte constructie, afgestemd op de inhoud

Meer informatie

POS materiaal op maat

Klanten kunnen niet om uw promotiemateriaal heen als het door ons ontworpen is. POS materiaal helpt de verkopen door de vergrote zichtbaarheid van actie, merk of product. Displays in alle soorten en maten zijn bij ons verkrijgbaar en worden aangepast naar jouw wensen.

Meer informatie