Home   ›   Clipstrips

Clipstrips

Clipstrips zijn onmisbare displays voor de presentatie van uw product. Ze zijn ideaal voor de presentatie van kleinere producten en passen in bijna iedere winkel. Op zoek naar kwaliteitsclipstrips? XCJ is al jaren specialist in de ontwikkelingen en productie van verschillende soorten displays, waaronder clipstrips. Neem contact met ons op en bekijk de mogelijkheden.

Wat zijn clipstrips?

Clipstrips zijn smalle, verticale strips met haken waar producten aan opgehangen kunnen worden. De strips zijn meestal gemaakt van kunststof, metaal of zelfs karton en kunnen eenvoudig op verschillende plekken in de winkel worden opgehangen. U kunt ze ophangen daar waar u wilt dat het product gezien wordt, bijvoorbeeld aan schappen, naast de kassa, op een kopstelling of aan een andere display. Clipstrips zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, waardoor ze geschikt zijn voor veel verschillende soorten producten, van snacks en accessoires tot schoonheidsproducten en kantoorartikelen.

Bel me terug

Waarom kiezen voor clipstrips?

Wist u dat de meeste aankoopbeslissingen op de werkvloer in enkele seconden worden gemaakt? Clipstrips zijn daarom de ideale oplossing wanneer u wilt dat een product net wat vaker wordt gezien door de klant. Maar naast dat clipstrips opvallend zijn, kennen ze nog meer voordelen:

 • Betere zichtbaarheid: Met clipstrips kunt u producten gemakkelijk op ooghoogte hangen. Dit vergroot de zichtbaarheid en kans op impulsaankopen.
 • Flexibele toepasbaarheid: Clipstrips kunnen vrijwel overal in de winkel worden opgehangen. U kunt producten uitlichten op kopstellingen, aan bestaande schappen, rondom de kassa of aan andere displays.
 • Ruimtebesparend: U kunt kleinere producten gemakkelijk onder elkaar vertonen zonder hiervoor meer schapruimte in te leveren. Niet alleen handig voor de zichtbaarheid van uw product, maar dit geeft u ook nog eens meer ruimte in de winkel voor andere producten.
 • Diverse maten en uitvoeringen: Clipstrips zijn er in verschillende lengtes en uitvoeringen. Zo kunt u het product zo gek niet bedenken of er is een clipstrip voor.

Toepasbaar in verschillende winkels

De lijst met producten waar clipstrips geschikt voor zijn is groot. Vooral kleinere producten met een euroloch of andere hangverpakkingen passen perfect op een clipstrip. Daarnaast zijn clipstrips gemakkelijk te installeren en te onderhouden. U kunt ze zelfs hergebruiken bij verschillende seizoenscampagnes bijvoorbeeld. Dit zorgt ervoor dat clipstrips in veel verschillende winkels en sectoren worden gebruikt zoals supermarkten, bouwmarkten, kruidenierswinkels, kledingwinkels en drogisterijen. Zo hangen de clipstrips van XCJ onder andere al in de Etos en de Kruidvat en Trekpleister.

XCJ is uw partner in displays

Voor de hoogste kwaliteit clipstrips en een op maat gemaakte service bent u bij XCJ op het juiste adres. Met jaren aan ervaring staan wij u graag te hulp bij uw zoektocht naar de perfecte displays voor in uw winkel. Hiervoor maken wij samen met de opdrachtgever een ontwerp waar de consument niet omheen kan, een ontwerp gebaseerd op uw product en uw wensen. Displays zijn gemakkelijk in elkaar te zetten, maar kunnen soms ook kwetsbaar zijn. Daarom zorgen wij ervoor dat de gepersonaliseerde displays ongeschonden de retailer bereiken. Naast clipstrips kunt u ook voor allerlei bekende soorten displays bij ons terecht, zoals toonbankdisplays en vloerdisplays.

 1. Contact

  Op zoek naar hoogwaardige displays? Daar kunnen wij u mee helpen. Via het contactformulier maakt u eenvoudig uw interesse kenbaar. Wij nemen contact met u op en en horen graag uw wensen aan voor volledig op maat gemaakte displays.

 2. Design

  Aan de hand van uw briefing gaan wij aan de slag. Op basis van uw input maken wij een ontwerp, dat past bij uw merk, bedrijf en product.

 3. Eerste sample

  Tevreden over het design? Wij maken dan een eerste, daadwerkelijk model. Als u tevreden bent starten wij met de productie van de rest. Van ontwerp tot fullfilment en handling, XCJ heeft alles in eigen beheer.

 4. Levering

  Als alle displays gereed zijn, worden deze afgeleverd. Nu kunt u op hoogwaardige wijze uw producten promoten.

Neem nu contact met ons op

Clipstrips zijn een goedkope manier om uw productpresentatie te verbeteren. Bent u op zoek naar een specialist in de ontwikkeling en productie van deze strips? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31 (0)55 578 61 29 of +31 (0)6 22 40 64 76. U kunt natuurlijk ook mailen naar info@xcj.nl of het contactformulier invullen, dan nemen wij graag contact met u op.

Etos thematafel display

OTC Medical Product: Perskindol Deze thematafel display wordt zonder topkaartje geplaatst.de dispenser met gratis sachets staat…

Lees verder

A.Vogel Hotspot Vrouw

A .Vogel menstruatie- en overgangsproducten. Deze “Hotspotdisplay” staat in het schap bij Kruidvat. Door de rechte…

Lees verder

Voor wie wij produceren

Zie hier een aantal van onze klanten waarvoor wij al 15 jaar displays ontwerpen en produceren.

Waarom kiezen voor XCJ

Meer weten over FSC gecertificeerde displays van XCJ? Neem contact met ons op!